Zo blijf je tijdens je vakantie op gewicht!

Oké, ik wil helemaal niet op dit gewicht blijven, ik wil er nog wat kilo’s van af, maar ik wil er in ieder geval voor zorgen dat er niet nóg meer bijkomt tijdens mijn vakantie. Vandaag tips om tijdens je vakantie op gewicht te blijven!

 • Drink veel water. In warme landen gaat dat bijna vanzelf! Vind je water drinken saai of niet lekker? Gooi er dan wat munt of een citroentje in. Dat maakt het nog lekkerder!
 • Blijf in beweging. Sporten doe ik zelf nooit als ik op vakantie ben, al zijn er genoeg mensen die de sportruimte van het hotel induiken. Maar ook ontwijk je die ruimte het liefst, door te wandelen (paraderen over de boulevard is ook bewegen!), te zwemmen of een potje te tafeltennissen blijf je ook lekker in beweging.
 • Geniet van al het eten. Maar niet té. Denk niet: ik heb hier voor betaald dus nu zal ik die kok eens even overuren laten draaien. Je hoeft je niet misselijk te eten he. Kies wat jij lekker vindt en eet dat, maar overdrijf het niet.
 • Kies voor fruit. Niet de hele dag door natuurlijk, maar als tussendoortje is fruit nog altijd beter dan een stuk taart. Oja, in sangria zit natuurlijk ook fruit.
 • Denk niet: bij thuiskomst ga ik lijnen. Want als je zo denkt dan ga je op vakantie alles eten wat los en vast zit.
 • Ga bewust uit eten Kies wat jij lekker vindt en waar je echt zin in hebt, maar wees wat zuiniger met stokbrood vooraf.

Maar hé, doe gewoon lekker waar jij je goed bij voelt! Misschien vindt je het namelijk wel helemaal niet zo belangrijk om tijdens je vakantie op je gewicht te letten en zie je het na de tijd allemaal wel weer. Het belangrijkste is dat je geniet van je vakantie!

Wat doe jij om op vakantie op gewicht te blijven? Laat het gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. 21 juli 2018 / 07:52

  Haha, dit is inderdaad wel een dingetje hoor….tijdens vakantie ben ik toch altijd wel ‘makkelijker’ met mijn strenge regime loslaten. Aan de andere kant krijg ik tijdens vakantie altijd wel heel veel beweging, dus wellicht dat dat iets compenseert….(dat hopen we dan maar)
  bychristiana onlangs geplaatst…Deze cosmetica had ik bij me tijdens onze huwelijksreisMy Profile

 2. 21 juli 2018 / 07:20

  Fijne tips om een goed gewicht te hebben ;-)
  Je bent heel goed bezig.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge