Nivea LOVE douchegels

Hebben jullie de weersvoorspellingen gezien voor deze week? Het is hier in Twente al 2 dagen heerlijk zonnig en ook vandaag beloofd een prachtige dag te worden. Mijn donkere spijkerbroeken verdwijnen naar zolder (want ik hoop die voorlopig niet meer te hoeven dragen) en ook in de badkamer schijnt het zonnetje!

Nivea brengt namelijk speciaal voor de zomer een aantal nieuwe Limited Editions uit. Nieuwe zomerse douchegels die perfect aansluiten bij de zomer. Ze zien er niet alleen heel vrolijk en zonnig uit, de geur is ook heel erg lekker! Ik laat je ze vandaag alvast zien!

Met de nieuwe douchegels van NIVEA waan je jezelf in tropische sferen. Parelwite stranden, azuurblauwe zee en warme zonnestralen, deze nieuwe producten halen het ultieme zomer gevoel bij je naar boven. NIVEA zorgt ervoor met deze nieuwe producten dat je bij iedere douchebuurt weer even wegdroomt naar een tropisch eiland.

Er zijn 3 varianten verkrijgbaar:

Limited Edition | LOVE Waves
Limited Edition | LOVE Outdoors
Love Sunshine

In de collectie zitten 2 limited editions en deze bieden allebei een rijke verzorging en een heerlijke geur. Zo heeft de LOVE Outdoors een frisse geur van limoen en in LOVE Waves zit de heerlijke geur verstopt van frisse mineralen, net alsof je een duik neemt in de zee. De douchegels doen mij echt denken aan de zomervakantie! Dat gevoel dat je na een hele dag strand terugkomt op de hotelkamer en al het zand en de zonnebrand van je afspoelt. En dan nog een hele avond voor je hebt. Een beetje dat gevoel. Och jongens, mag ik op vakantie? Haha.

 

Ze zijn echt heerlijk zomers! Ik gebruik al een hele poos niets anders meer. De groene is zelfs al bijna op… En daarna ga ik direct de gele in de douche zetten, want de Nivea Sun geur vind ik zó lekker! Als ik niet op vakantie ga dan breng ik het vakantiegevoel wel naar huis. Makkelijk zat!

Deze nieuwe Nivea douchegels zijn verkrijgbaar vanaf de eerste week van mei bij de meeste drogisterijen en grotere supermarkten voor een adviesprijs van €3,79/250 ml.

Welke geur zou jij willen proberen? Laat het gerust weten in de comments! 

*

Volg:

Comments

 1. 19 april 2018 / 08:42

  Ze lijken mij een hele fijne producten. Alle drie wil ik wel proberen

 2. 18 april 2018 / 20:41

  De waterleliegeur van Nivea vind ik altijd erg fijn, maar de sunshine zou ik wel eens een keer willen proberen.

 3. 18 april 2018 / 09:24

  Deze lijken me allemaal erg fijn! Ik denk dat ik LOVE Waves ga kopen voor mijn volgende vakantie.

 4. 18 april 2018 / 09:23

  Ik vind ze er alledrie leuk en vrolijk uitzien. Alleen al die heldere kleurtjes verleiden me tot kopen.

 5. 18 april 2018 / 09:14

  Dit lijken me hele fijne producten, ik hou altijd wel van dat extra zomers, rond deze tijd.Vrolijke verpakking ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge