35 weken zwanger..even bijpraten!

Goedemorgen! Ik schrijf dit artikel terwijl ik heerlijk in de achtertuin in het zonnetje zit. Wàt een lekker weer! Ik vond het wel weer tijd voor een update, want dat is al weer een tijdje geleden. 

Ik ben inmiddels 35 weken zwanger en ik heb sinds een week zwangerschapsverlof! Afgelopen donderdag was mijn laatste werkdag van dit schooljaar en dat was best een beetje raar. Dit schooljaar kom ik namelijk niet meer terug en dus moest ik afscheid nemen van deze groep 1. We hebben er een gezellige dag van gemaakt en ik kreeg een heel mooi bankje met alle handafdrukken erop. Super lief! Daarna gezellig met een aantal collega’s op het terras gezeten en toen….vakantie. Omdat wij pas laat vakantie hebben hoef ik begin september pas weer te werken..Lekker vooruitzicht!

Jammer genoeg begon mijn verlof daarna niet zo heel goed, ik kreeg bij de verloskundige te horen dat mijn bloeddruk aan de hoge kant was en omdat ik heel erg hoofdpijn en buikpijn had stuurde ze me voor de zekerheid door naar het ziekenhuis. Om daar vervolgens een groot deel van de middag door te brengen. Gelukkig (!) was er allemaal niets aan de hand, maar we schrokken natuurlijk wel. En het gevolg ervan.. Ik kwam twee uur te laat aan op mijn eigen babyshower😣

Mijn vriendinnen, moeder en zusje hadden een super leuke babyshower georganiseerd, precies hoe ik het ook graag zou willen! Geen gekke dingen als in: namen raden, luiers verschonen en babyhapjes proeven, maar wel een pubquiz! Met allemaal vragen over de jaren ’90, super leuk! Ik voelde me wel heel schuldig dat ik iedereen zo lang heb laten wachten, maar het was een gezellige middag! Ik kreeg een heel mooi babynestje en een heel schattig bedeltje voor aan mijn Pandora armband. En van Jaimy deze hilarische rompertjes, ik heb er echt wel 10 uur lang om gelachen haha. Wij zijn allebei gek op Rumag, dus dit kon niet beter haha!

En met het gekregen advies om rustig aan te doen heb ik ’s avonds niets meer gedaan.

Het is nu dinsdag als ik dit typ en eigenlijk heb ik nog steeds niet veel gedaan haha. Overdag zit ik in het zonnetje in de tuin met een boekje en tussendoor doe ik middagdutjes van 3 uur. En ik vind het heerlijk! Ik voel me ook nog steeds heel goed, ik merk niets van de hoge bloeddruk. Behalve dat ik heel veel vocht vasthoudt en mijn voeten er ’s avonds uitzien alsof ik zes paar sokken aan heb haha. Verder mag ik nog steeds niet klagen! Echt hoor jongens, zo’n zwangerschap als deze gun ik iedereen.

Ik heb nog wel wat dingen op de planning, zo wil ik nog een aantal dingen veranderen in huis, ik heb echt ontzettende last van nesteldrang. Nog 5 weken de tijd! Want ik ga er gewoon vanuit dat de baby tot het eind blijft zitten!

Zo, dit was ‘em. De update. Ik heb nu ook weer wat meer tijd om met mijn blog bezig te zijn en daar heb ik ook wel weer heel veel zin in. Het blijft natuurlijk een hobby dus neem het me niet kwalijk als er even niets online verschijnt. Dan ben ik waarschijnlijk te druk met het veranderen in huis of ik lig te slapen. Ga voor het gemak maar van het tweede uit haha. Bedankt voor het lezen! X

Volg:

Comments

 1. 19 april 2018 / 07:44

  Gossie dat is erg schrikken….
  Gelukkig gaat alles goed.
  Leuk dat je zo verrast was door de babyshower.
  Fijn dat je nu verlof hebt.

  Heel veel sterkte en hugs Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge