Step into Spring met Manfield

Het heeft even geduurd, maar hier zijn ze hoor: mijn nieuwe schoenen van Manfield! Het was weer tijd om nieuwe schoenen uit te zoeken en met het mooie weer in aantocht besloot ik voor deze zomerse espadrilles te gaan. 

Ik ben gek op deze dierenprint – mits goed gecombineerd natuurlijk – en deze belandden dan ook al vrij snel in mijn digitale winkelmandje. Espadrilles zijn perfect voor de warme zomerdagen! Dit exemplaar heeft een binnenzijde van leer en een buitenzijde van pony(hair). Wat espadrilles zo geliefd maakt is de eenvoudige instap en heerlijke pasvorm. Daarnaast passen de luchtige schoentjes werkelijk onder iedere outfit! Ik draag ze nu nog met een lange broek (ik heb ook geen jurkjes nu die passen trouwens haha), maar als ik straks bevallen ben hoop ik hier de rest van de zomer op te lopen.

Deze schoenen voelen erg stevig aan en ze zitten dan ook heel comfortabel. Ik heb ze laatst voor het eerst een hele dag gedragen en eerlijk is eerlijk, ze lopen als pantoffeltjes.

Niet mijn meest charmante foto, maar hierop kun je wel goed zien hoe de schoenen staan! Op het moment dat ik dit typ bedenk ik me trouwens dat ze ook leuk zullen staan onder mijn nieuwe lichte spijkerbroek.. (van Love 2 Wait). Misschien dat ik daar nog een artikel over ga schrijven! Mocht je niet op zoek zijn naar comfortabele schoenen, maar wil je iets meer vrouwelijkheid uitstralen? Kijk dan eens bij de collectie pumps in de webshop. Want die is zeer ruim! Ik kan zelf niet goed op pumps lopen, maar vind het er wel erg mooi uitzien! Vooral onder een spijkerbroek met een simpel shirtje. Hmm, misschien probeer ik het van de zomer toch nog eens. In mijn hoofd ziet het er namelijk altijd zo leuk uit haha.

Zou jij deze espadrilles dragen? Of ga je liever voor pumps? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 21 april 2018 / 16:43

  Ik vind ze super tof.. Alleen ik heb heel dun vel op het stukje boven mijn hielen wat er voor zorgt dat het bij ballerina’s en dit soort schoenen vaak kapot gaat :(

  x

 2. 20 april 2018 / 23:11

  Espradilles zijn echt super leuk! Vraag me alleen af of ze me passen omdat ik hele smalle voeten heb.

 3. 20 april 2018 / 18:39

  Ze zijn echt super leuk en staan je ook erg goed! Manfield heeft altijd leuke schoenen inderdaad

 4. 20 april 2018 / 14:29

  manfield heeft prachtige schoenen, maar ik vind er maar zelden een paar dat past: ik heb heeeel brede voeten, maar eendevoet zeg maar. Deze schoenen zien er lekker comfy uit, maar het printje zou ik zelf niet kiezen. Leuke foto’s

 5. 20 april 2018 / 12:08

  Oh, nou wil ik die dus ook. Maar ik zit op een streng budget en ik heb al 35 paar schoenen. Even een excuus verzinnen dus!

 6. 20 april 2018 / 09:55

  Yes, dit is ook helemaal mijn stijl! Hoewel ik hakken prachtig vind, vind ik het niet lekker lopen en wat schoenen betreft ga ik dan toch echt liever voor comfy. Deze zijn comfy en mooi tegelijkertijd. En ik vind dat je heel mooi op de foto staat hoor;-) Stralend!

 7. 20 april 2018 / 08:42

  Ik houd niet zo van espadrilles en nog minder van tijgerprint. Deze schoenen zou ik dus niet gauw kopen, maar ze staan jou leuk.

 8. 20 april 2018 / 08:40

  Hier meer een pumps type, al lijken des mee heel rg fijn lopen. Ik ben niet zo van dit printje, maar in een andere kleur zou ik zo doen!

 9. 20 april 2018 / 07:06

  Mooie shoes met een leuke print!
  Je bent mooi zwanger.

  Happy Friday Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge