The Ritual Of Namasté | Ageless collection

Het is Rituals weer gelukt hoor mensen. Ze blijven me iedere keer weer opnieuw verassen met fijne producten. Een tijdje geleden kreeg ik een tweetal producten uit de Ritual of Namasté lijn opgestuurd en die heb ik uitgebreid getest! 

Alleen de verpakking is al een plaatje als je het mij vraagt. Wit, marmer en rosékleurig, ik ben er gek op! Ik laat jullie vandaag het serum en de dagcrème zien.

How to be ageless?
De Ageless collectie is bedoeld voor de rijpere huid, met formules die een verstevigend en liftend effect hebben. De producten in de collectie zijn verrijkt met Aziatische waternavel en helpen de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Ze maken de huid steviger en gladder.

The Ritual of Namasté Active Firming Serum – €38,50/30 ml

Waarom een serum gebruiken? En wat is het verschil met een crème? Een serum is (meestal) een dunne, sterk geconcentreerde emulsie die je kunt gebruiken naast jouw dag,- en nachtcrème. Kúnt gebruiken. Want het is niet noodzakelijk, het ligt helemaal aan jouw huid. Ik merk tijdens de zwangerschap dat mijn huid droger is dan normaal en dat ik dus wel wat extra verzorging nodig heb. Ik breng dit serum ’s avonds na het reinigen van mijn gezicht royaal aan. Over mijn nachtcrème. ’s Nachts heeft je huid de tijd om te herstellen en doordat ik dit serum gebruik sta ik de volgende ochtend op met een heel zachte huid. Dit serum is een ultrageconcentreerd verstevigend antirimpel-serum dat de stevigheid en de elasticiteit van de huid verbetert.

The Ritual of Namasté Active Firming Day Cream – €36,50 / 50 ml

Kijk dan alleen al even naar de verpakking van deze dagcrème. Love it! Wij wonen in een nieuwbouwhuis en hebben nog steeds heel veel last van stof in huis…daardoor kan ik jammer genoeg bijna geen producten in de badkamer laten staan zonder dat ze in no-time onder het stof zitten. Want deze pot verdiend een betere plek dan in de la! Dit is een rijke, luxueuze dagcrème die de stevigheid en de elasticiteit van de huid verbetert.
Deze liftende en verstevigende dagcrème helpt zichtbaar de verschijning van rimpels en expressie lijntjes te verminderen, de vochtbalans te verbeteren, gezichtstrekken te definiëren en de natuurlijke schoonheid van de huid te accentueren. Nou, wat wil je nog meer? Ik merk vooral dat mijn huid er rustig van wordt, ik heb bijna geen last meer van droge plekjes én mijn huid voelt super zacht aan.

De geur is lastig te omschrijven, het wekt bij mij direct een gevoel van luxe op. Een beetje alsof je een uitgebreide gezichtsbehandeling ondergaat bij de schoonheidsspecialist.

De producten van The Ritual of Namasté die ik heb ontvangen komen uit de ageless collectie. Maar er is meer!

  • Glow collectie – voor een vlekkeloos stralende huid
  • Sensitive collectie – speciale zorg voor de gevoelige huid
  • Hydrate collectie – voor een perfect gehydrateerde huid
  • Purify collectie – voor een diep gereinigde huid

Deze producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een Rituals filiaal bij jou in de buurt of online.

Welke lijn uit de Ritual of Namasté collectie spreekt jou het meest aan? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 24 april 2018 / 21:36

    wat geweldig dat je dit ontvangen hebt. toen ik de collectie voor het eerst spotte wilde ik het eigenlijk al meteen aanschaffen ongeacht wat voor producten het waren. Alles voor de verpakking haha! beide producten lijken me adhv je review erg fijn

  2. 22 april 2018 / 08:39

    Ik vind Rituals sowieso altijd mooi qua vormgeving maar met deze skincare lijn hebben ze wel heel erg hun best gedaan. Wauw! Ik ben er onwijs benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge