Nog 108 dagen..

Nog 108 dagen….

 

En dan is het kerst! Het is niet dat ik letterlijk de dagen aftel tot het kerst is, maar als het dan toch een keer winter moet worden, dan laat het ook maar gelijk kerst zijn! Dat vind ik namelijk één van de weinige dingen die leuk zijn aan de winter. Verder kunnen de kou, de sneeuw en de donkere ochtenden me gestolen worden haha. Ik ben echt een zomertype! Maar goed, dit jaar is kerst natuurlijk wel iets anders en ook specialer dan voorheen..

Nu zijn we namelijk met z’n drieën! Dit jaar zal de eerste kerst zijn van Noud. En ik heb nu al zin om zo’n schattig kerstpakje voor hem te kopen haha. We zullen ook dit jaar kerst samen met familie gaan vieren, maar ook fijn met ons gezin thuis. Lekker burgerlijk, maar wat gezellig lijkt me dat! Ik denk dat we maar even een paar nieuwe familietradities moeten gaan bedenken!

Daarover gesproken..wie van jullie krijgt er nog allemaal een kerstpakket op z’n werk? Ik weet nog dat ik dat een paar jaar geleden altijd heel leuk vond om uit te pakken, zóveel eten dat er in zat haha. Drop, oliebollenmix, chips, koekjes. Allemaal merken en smaken die je normaal nooit zou kopen en eigenlijk vaak niet eens zo heel erg lekker waren. Alles kwam terecht in de voorraadkast en na een paar maanden ging het weg omdat bleek dat de houdbaarheidsdatum allang verstreken was. Herkenbaar?

Tegenwoordig is er veel meer variatie te krijgen in kerstpakketten. Zo kun je kerstpakketten in thema’s laten samenstellen óf kant en klaar kopen natuurlijk! Hoewel ik om mij heen hoor dat er steeds minder bedrijven kerstpakketten geven aan hun werknemers, vind ik het altijd wel een leuk extraatje. Cadeautjes krijgen is toch altijd leuk? Er zijn natuurlijk veel manieren om aan je werknemers te laten blijken dat je hun inzet waardeert, maar met een kerstpakket (wat toch een soort traditie is bij veel bedrijven) laat je dat ook blijken!

Zoals ik net al zei zijn er tientallen verschillende kerstpakketten te verkrijgen (als het al niet meer is!). Bij Kerstpakkettenplaza is er ook een heel ruim aanbod, zowel voor mannen als vrouwen. Zo zag ik al een kerstpakket van Rituals (OMG), een speciaal bier pakket, een whiskey pakket en een tijdschriften pakket! Dat vind ik persoonlijk echt heel erg leuk!

En heb je er weleens aan gedacht dat je zelf (ook al ben je geen werkgever) ook een kerstpakket kunt weggeven? Aan je ouders omdat ze je altijd uit de brand helpen, aan je beste vriendin omdat ze op je kat past als je op vakantie gaat of aan de buren omdat ze keer op keer pakketjes voor je aannemen. Ideeën genoeg!

Ik ben erg benieuwd, krijg jij altijd een kerstpakket op je werk? Of zou jij er één weg willen geven? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

 1. 9 september 2018 / 20:29

  Dat wordt zeker een bijzondere kerst voor jullie dit jaar! Voor mij is Kerstmis echt iets speciaals. Niet voor niets zijn wij dan ook in de complete kerstsfeer getrouwd, zo prachtig! Kerstpakketten vind ik trouwens leuk, maar dan wel ééntje waar je echt iets aan hebt. Niet zo’n kerstpakket met ragout erin ofzo, haha! Of, klink ik nu verwend? ;-)

 2. 8 september 2018 / 21:02

  Oh jipppiiie. Christmas! Ik hou zo van kerst. Heel leuk! Kijk er ook echt naar uit.

 3. 8 september 2018 / 15:50

  Ik krijg er nu al weer helemaal zin in, maar eerst de herfst nog even :)

 4. 8 september 2018 / 08:55

  Ik vind het altijd erg belangrijk om voor het personeel een pakket te bedenken dat én verrast, net zo veel als de vorige keer, én waar ze iets aan hebben. Kies dus niet zomaar klakkeloos een pakket maar doe er echt even je best voor.

 5. 7 september 2018 / 22:46

  Ik wil nog niet aan kerst denken! Er zit nog zoveel leuks tussen nu en dan!

 6. 7 september 2018 / 22:30

  Wij krijgen met kerst op het werk meestal een cadeaubon in plaats van een kerstpakket.

 7. 7 september 2018 / 13:07

  Ik werk als zzp’er maar mijn man krijgt wel een soort van kerstpakket. Alleen dat is dan een Hema cadeaukaart : )

 8. chucky1012
  7 september 2018 / 10:28

  Ja, leuk ;-)
  Ik kijk heel erg uit naar de adventskalenders van diverse beautymerken….

  Xoxo

 9. 7 september 2018 / 09:05

  Heerlijk, kerst, ik hou ook zo van deze periode. Toen ik nog in het ziekenhuis werkte, kreeg ik erge leuke kerstpakketten, echt die van ‘uitpakken maar’. Ik hou daar van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge