Persoonlijke update: weer aan het werk & weekend!

Goedemorgen! Ik vond dat ik jullie wel even een korte update verschuldigd was. Ik neem me telkens voor om meer artikelen te plaatsen en toch komt het er telkens niet van… 

Sinds deze week is mijn verlof afgelopen! Dat was het eigenlijk begin augustus al, maar doordat het nog zomervakantie was kon ik er nog drie weken achteraan plakken. Wat een geluk! Vorige week ben ik weer naar school geweest om mijn lokaal in te richten, te overleggen en te vergaderen. En sinds afgelopen maandag ben ik écht weer aan het werk. En daarmee bedoel ik dat ik echt weer voor de klas sta. Vergaderen en inrichten is leuk, maar lesgeven vind ik natuurlijk veel leuker!

Ik werk dit jaar – na 10 jaar fulltime gewerkt te hebben – voor het eerst parttime. Ik werk drie dagen in de week; maandag, dinsdag en woensdag. Oftewel: ik heb nu weekend! Dat voelt echt ontzettend luxe, al wil ik deze dagen ook gebruiken (wanneer Noud slaapt – zoals nu -) om het huis schoon te maken en wat te bloggen. Dan hoeft er in het weekend niets meer in huis te gebeuren en kunnen we die dagen gebruiken om met z’n drieën leuke dingen te doen.

De afgelopen drie dagen waren best vermoeiend, ik sta rond 6 uur op om te ontbijten, te douchen en mezelf nog enigszins toonbaar te maken. Dan wordt Noud wakker en krijgt hij alvast een fles. Eigenlijk heb ik voordat ik om 8 uur op mijn werk ben er al twee uur opzitten! En dat is echt een verschil als je je bedenkt dat ik eerder pas rond 7.15 opstond ;-) Uit pure noodzaak ben ik dus maar koffie leren drinken haha!

Er liggen hier echt belachelijk veel producten waar ik nog een artikel over wil schrijven en die dus ook nog allemaal online komen! Zo heb ik heel fijne shampoo ontdekt, het beste haarmasker ooit gebruikt én mag ik binnenkort twee heel leuke winacties op Instagram organiseren. Als je slim bent volg je me daar dus alvast! ;-) Hier is de link naar mijn Instagram account! 

Zo, dit was gewoon even een teken van leven van mijn kant! Ik ga de laptop dichtklappen, even een was ophangen en de badkamer poetsen! En dan gok ik dat Noud met een uurtje weer wakker wordt en dan kan ik lekker met hem knuffelen! Ik geloof dat ik wel kan wennen aan parttime werken ;-)

Bedankt voor het lezen! X

 

 

Volg:

Comments

 1. 8 september 2018 / 23:56

  Wat een luxe, dat je weekend op donderdag al begint! Ik werk altijd vanuit thuis en probeer alles ook zo te plannen dat ik de weekenden niks hoef te doen, helaas lukt dat hier zelden

 2. 8 september 2018 / 22:12

  Wat fijn dat je langer van je verlof hebt kunnen genieten, weer werken is natuurlijk ook wel fijn. Waar gaat Noud dan heen?

 3. 8 september 2018 / 21:08

  Lijkt me weer even wennen na een tijdje verlof! Fijn dat je parttime kunt werken.

 4. Linda
  7 september 2018 / 20:51

  Zat jij er na een paar minuten ook weer helemaal in alsog je nooit bent weggeweest? Typisch toch? Ik heb nu ook weekend en mag woensdag weer beginnen! Nu lekker genieten van dat mooie ventje en je aanstaande!;-)
  Fijn weekend

 5. chucky1012
  6 september 2018 / 21:50

  Zo fijn dat weer werkt nu je verlof voorbij is.
  Heerlijk dat je al weekend hebt.
  Zo goed om dan niet in het weekend te poetsen….

  Xoxo

 6. 6 september 2018 / 11:32

  leuk dat je weer voor d eklas zat. Ik heb jarenlang les gegeven: het is een prachtig vak

 7. 6 september 2018 / 10:36

  Leuk dat je weer voor de klas staat. Ik lees allemaal alarmerende verhalen over leraar tekorten!

 8. 6 september 2018 / 10:30

  Ahh wat zal het weer gek zijn om na je verlof aan het werk te gaan. Hopelijk wen je snel weer en heb je t naar je zin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge