Onze plannen voor januari

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Hier gaat alles – na een drukke periode – weer z’n gangetje. De drukke decembermaand is weer voorbij en hoe gezellig al die etentjes en feestjes ook zijn, ik vind het ook wel fijn dat het weer januari is. Nu nog hopen dat de winter niet al te koud wordt en het snel weer tijd is voor drankjes op het terras!

VAKANTIE

Morgen begin ik – na 2 weken kerstvakantie – weer met werken en daar heb ik zin in! Ik voel me weer fitter dan eerst en heb weer zin om lekker aan het werk te gaan met mijn kleuters.

SPORT

Inmiddels ben ik ook weer wat meer aan het sporten, daar had ik de eerste maanden echt geen energie voor. Ik was zo moe dat ik jaloers was op alles en iedereen die lekker in bed lag. Als ik de hond van mijn ouders in z’n mandje zag liggen was ik al jaloers haha. Ik merk wel dat dit sporten wat meer energie geeft!

BABY

Eind januari hebben we weer een afspraak bij de verloskundige. Tot nu toe gaat alles hartstikke goed met onze baby, dus dat is heel erg fijn! De 20 weken echo hebben we inmiddels ook gehad en alles zag er goed uit.

NOG MEER VAKANTIE

Halverwege januari gaan Ron en ik met z’n tweeën een weekendje naar Center Parcs, burgelijkheid ten top maar ik heb er heel veel zin in! Lekker een weekendje samen, uitslapen, zwemmen, uit eten…en nog meer relaxen! Heerlijk!

NIEUWE AUTO

En och hoe kan ik dit vergeten! Haha! Eind deze maand kunnen we onze nieuwe auto ophalen! We hebben gekozen voor een witte Toyota Aygo. Verder kan ik er weinig over vertellen, want ik weet er niet zo veel van haha. Erg fijn in ieder geval! Hij is splinternieuw dus daar kunnen we lekker mee door de McDrive rijden. Ik kan niet wachten!

Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan voor deze maand? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 8 januari 2018 / 14:07

  Ik vind het ook fijn dat het gewone leven weer is begonnen. En fijn dat je je weer wat fitter voelt.

 2. 8 januari 2018 / 10:54

  ik ga deze maand ook lekker veel sporten. Een van mijn doelen is gezond een paar kilo aankomen :D (spiermassa, het liefst) dus ik sport veel en eet lekker gezond. heerlijk vooruitizcht

 3. 8 januari 2018 / 10:18

  Leuke vooruitzichten! Geniet vooral ook van de zwangerschap, zeker nu je niet meer moe bent. Veeeeeel fotootjes nemen ;)

  X Lazy Bird

 4. 7 januari 2018 / 17:09

  Fijne plannen! En hehe, heerlijk zo met een nieuwe auto door de McDrive rijden :D
  Eva onlangs geplaatst…Picture my week #1My Profile

 5. 7 januari 2018 / 16:35

  Volgens mij een hele leuke maand! Die van mij is niet erg bijzonder, ik ga gewoon weer naar school en moet werken.. :(

 6. 7 januari 2018 / 14:26

  Alvast fijne uitzichten om 2018 goed te beginnen!

  • Laura - I scream beauty!
   7 januari 2018 / 13:45

   Jaa, ik kan niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge