Onze plannen voor maart

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Hier gaat alles goed! Kon ook niet anders, want het is vakantie, dus ik mag niet klagen!

Vakantie

Dat is het nu nog steeds en daar geniet ik heel erg van! We zijn maandag naar Centro geweest en hebben daar vooral veel babykleding gekocht. Ik blijf het wel lastig vinden wat we allemaal moeten kopen qua maat en qua stoffen enz. Maar met hulp van vriendinnen en van google zijn we al een heel eind haha! Verder heb ik weinig gepland, op wat lunch,- en uit eet afspraken na. Heerlijk, uitslapen, lekker lang CSI kijken en verder een beetje in huis rommelen.

Babykamer

Nou jongens, die schiet op! Het is nog niet klaar, maar we zijn er nu al zó blij mee! Het schilderen van de muur hadden we heel lang uitgesteld, maar in werkelijkheid waren we er nu in een uurtje mee klaar. Haha. Dus dat viel heel erg mee! We hebben direct dezelfde dag de meubels opgehaald en in elkaar gezet. De eerste wasjes draaien nu zodat ik alles gelijk in de kast kan leggen en het bedje kan opmaken. Dan ziet het er nog meer ‘af’ uit. Nu kunnen we rustig aan de laatste dingetjes doen, gordijnen ophangen, wat leuke accessoires uitzoeken en eens kijken wat we nog nodig hebben qua kleding.

Sport

Iedere maandagavond ga ik braaf naar een zwangerschapscursus, maar echt sporten mag je dat niet noemen. Ik wil heel graag wat vaker gaan zwemmen, alleen zijn de tijden zó onhandig hier! Baanzwemmen is ’s avonds van 21.00 uur tot 22.30 uur… dan heb ik geen zin meer om de deur uit te gaan! Ik probeer nu wat vaker lopend naar de stad te gaan en thuis doe ik oefeningen die ik ook deed met Personal Body Plan. Ik voel me fijner als ik beweeg.

Feestjes

Er staan nog een paar verjaardagen op de planning en als ik het goed heb ook nog een aantal etentjes. Zo zitten onze weekenden altijd vol! Maar gelukkig wel met leuke dingen!

Opruimen

Ik wil deze maand ook een begin maken met het opruimen van de zolder. We leggen al maandenlang alles wat we niet kunnen gebruiken op de zolder, maar ik wil het graag netjes hebben. ‘Troep’ en dozen blijven er toch wel staan, dat is niet zo erg. Als het maar een beetje netjes is haha.

Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan voor deze maand? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 4 april 2018 / 08:55

  Nog maar iets meer dan een maand tot de baby komt? Alvast veel geluk gewenst met z’n drieën!

 2. 1 april 2018 / 15:06

  heb je al je plannen kunnen uitvoeren? Ook de zolder?

  • Laura
   1 april 2018 / 18:08

   Yes! De zolder is helemaal netjes nu!

 3. 2 maart 2018 / 11:27

  Wat heerlijk dat zo de babykamer steeds meer afkomt! Hier niet heel veel wilde plannen, onze zoon gaat vanaf maandag hele dagen naar school en dat betekent dat ik op mijn vrije dagen wat meer dingen kan doen die ik normaal minder snel kan doen. Sowieso wat dates met vriendinnen die ik al lang niet meer heb gezien en gesproken!

 4. 1 maart 2018 / 22:15

  Ik weet nooit helelmaal opvoorhand hoe mijn maand er uitziet en of wat ik die maand ga doen. Bij mij is alles a la minut gepland. :D Gefeliciteerd met je zwangerschap trouwens :D

 5. 1 maart 2018 / 15:03

  Hoi Laura,

  Vandaag ben ik voor het eerst op je blog en hierbij de felicitaties met jullie zwangerschap.
  Geniet ervan! Een zolder is idd voor troep en niet meer er naar kijken :-) Succes met het opruimen.

  Groetjes Annemieke

 6. 1 maart 2018 / 14:35

  Wat leuk! Geniet nog maar even van het samen zijn al kan je vast niet wachten tot de baby er is! Ik moet deze maand mijn scriptie inleveren lk heb praktijk onderzoek gedaan naar het werken met de methode Urlings( ouderen in de gehandicaptenzorg) en deze maand vieren we de verjaardag van mijn vriend.

 7. 1 maart 2018 / 13:16

  Hier staat vooral eindelijk de aanmelding voor een sportschool in de planning. Ik moet en wil weer in beweging komen, maar die verdomde eerste stap!! Verder heb ik wat zware afspraken staan en plan ik dus voor de rest het liefst zo min mogelijk.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Nieuw seizoen Het is hier autistisch 2018.My Profile

 8. 1 maart 2018 / 11:54

  Ooh plannen voor de baby er is, spannend zeg! Zelf ben ik daar nog een klein beetje te jong voor, maar ik zou het inderdaad ook heel leuk vinden om een gezellig en mooi kamertje te voorzien.

 9. 1 maart 2018 / 11:45

  Het is niet echt een plan. Maar ik hoop deze maand een voldoende voor mijn rekenexamen te halen!

 10. 1 maart 2018 / 10:38

  Misschien is (lichte) krachttraining een idee? Gewoon op de apparaten. Ik voel me daar altijd superfit door! Voor mij is het deze maand vooral klussen, en hopelijk veel lekkere recepten maken en fotograferen :)

 11. 1 maart 2018 / 10:37

  Leuk dat jullie fijn bezig zijn met de kamer voor de baby!
  Zo laat is het zwemmen om baantjes te trekken.
  Kan je in de vakanties niet ’s ochtends gaan?
  Geniet nog van jullie vrije dagen…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge