Nieuw | Nivea Body Lotion Mousse

Nivea introduceert de nieuwe body lotion mousse: een luchtige, rijk schuimende mousse die direct intrekt en je huid voelbaar zachter maakt. De volle mousse met de bekende Nivea geur en het deep moisture serum verzorgt je huid 48 uur lang, zonder dat deze plakkerig aanvoelt.

Deze bodylotion is verkrijgbaar in 2 varianten: een mousse voor de droge huid (verrijkt met shea butter) en één voor de droge tot zeer droge huid (verrijkt et amandelolie). Beide bodylotion mousses verwennen je zintuigen en zorgen direct voor een momentje van ultieme ontspanning. Met als resultaat: een relax moment voor jezelf én een zachte en gehydrateerde huid.

Beide mousses hydrateren je huid 48 uur lang, waardoor je huid niet uitdroogt en soepel en zacht blijft. Omdat ze snel intrekken voelt je huid niet plakkerig aan. Dat vind ik wel erg prettig want meestal smeer ik me in nadat ik gedoucht heb en voor ik ga slapen. Ik heb geen zin om plakkerig in bed te liggen.

Door de luchtige textuur zijn ze snel en eenvoudig aan te brengen. Het is echt een fijne schuim, Ik gebruik de mousse voor de droge tot zeer droge huid nu dagelijks. Wat ze precies met ’48 uur hydrateren’ bedoelen snap ik nooit zo goed, want ik douche iedere avond en vind het dan fijn om me opnieuw in te smeren. Mijn huid is nu op sommige plekken erg droog (ik denk een combinatie van de winter en de zwangerschap), rode bultje, jeukerig. Het lijkt een beetje op zonneallergie. Maar dat lijkt me sterk haha. Deze mousse zorgt ervoor dat mijn huid minder jeukerig aanvoelt én minder droog is! Precies wat ik nodig heb!

De Nivea Body Lotion Mousses zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor een adviesprijs van €5,99/200 ml.

Gebruik jij een body lotion? Heb jij deze mousse al geprobeerd? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 3 maart 2018 / 11:22

  Klinkt heel fijn om te gebruiken! Ik ben sowieso dol op de producten van Nivea

 2. 2 maart 2018 / 18:26

  Ziet er goed uit! Lijkt me fijn, zeker met dit weer.

 3. 2 maart 2018 / 15:20

  Oehh dit lijkt me een heerlijk product! Mousse producten zijn altijd goed onder de douche.

 4. 2 maart 2018 / 12:23

  Dit lijkt me wel fijn! Ik heb veel verschillende lotions staan, maar eigenlijk vergeet ik het altijd

 5. 2 maart 2018 / 11:20

  Oh, heerlijk. Ik ben helemaal fan van showerfoam, maar deze body mousse kende ik nog niet. Ik ga hem snel eens proberen.

 6. 2 maart 2018 / 11:15

  Ga het zeker een keertje halen en uitproberen. Ziet er namelijk goed uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge