Mijn nieuwe Yankee Candles

Heel erg overdreven geprijst, enorm gehypt, maar toch wilde ik graag nieuwe Yankee Candles. Ze zien er namelijk niet alleen leuk uit, ze ruiken ook heel erg lekker! En aangezien je soms gewoon iets nieuws nodig hebt, namen we twee geuren mee!

Na even twijfelen (ze ruiken allemaal zo lekker!) namen we deze twee kaarsen mee: sun-drenched apricot rose en aloë water. Beide frisse geuren, perfect voor het voorjaar.

Ik vind de kleur ook zo mooi van deze kaars! De geur is lekker fris en lente achtig; een volle geur van weelderige, heerlijke abrikoos en zachte bloemblaadjes. Gelukkig overheerst de zoete geur van abrikoos want de geur van bloemblaadjes vind ik normaal niet zo lekker.

En dan deze: aloë water. Ik ben gek op aloë! We hebben een aloë plant in de badkamer staan en na het zonnen smeer ik me het liefst in met een aloë after sun. Over deze geur hoefden we ook minder lang na te denken haha.

Wij kochten van beide geuren een medium jar, deze heeft tot wel 90 branduren! Als je de lont kort houdt dan gaat de kaars bovendien langer mee. Ze zijn misschien niet heel goedkoop (voor een medium jar betaal je €24,95), maar de speciale geuren maken de prijs direct weer goed!

Je kunt de Yankee Candles kopen in fysieke winkels (die zitten niet overal!), maar ook online. Ik raad je wel aan om naar een winkel te gaan, zodat je de geuren goed kunt ruiken.

Heb jij een lievelingsgeur (kaars)? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 7 maart 2018 / 18:37

  Lijken me heerlijke geuren. Mooie kleurtjes voor de aankomende lente ook!

 2. 5 maart 2018 / 08:27

  Nee, ik heb geen lievelingsgeur, maar deze kaarsen zien er heel leuk uit. Kun je het potje later nog gewoon gebruiken?

  • Laura
   25 maart 2018 / 19:48

   Geen idee eigenlijk..
   Doe ik zelf niet..

 3. 4 maart 2018 / 13:35

  Oeeh, je maakt me super benieuwd naar deze geuren!

 4. 3 maart 2018 / 12:17

  Prachtige candles!Dit lijken me zeer fijne geurkaarzen.

  Fijn weekend Xoxo

 5. 3 maart 2018 / 12:04

  Ik heb eigenlijk geen geurkaarsen in huis. Ik heb wel de wereld aan gewone kaarsen maar ik gebruik ze amper.. Het is meer voor de leuk.

 6. 3 maart 2018 / 11:08

  Klinkt goed! 90 branduren is die 25 euro wel waard.

 7. 3 maart 2018 / 10:17

  Ja, ik vind ze heerlijk maar mijn kat kan er heel slecht tegen. Ik dacht eerst dat het gewoon toeval was maar steeds als ik zo’n potje aansteek, begint madam te proesten.

 8. 3 maart 2018 / 09:59

  Ik ben ook wel fan van Yankee Candle! Al zijn mijn favoriete geurkaars die van Rituals omdat ik die van YC niet altijd even mooi kan opbranden! :-) Van deze twee spreekt de apricot geur me het meest aan. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge