Photo Diary #11 Vakantie, een babykamer & heel veel niets doen

Goedemorgen! Wat was het koud hè afgelopen week? Maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Ik was heel blij dat ik vakantie had en daardoor de deur niet (zo vroeg) uit hoefde. Het is alweer even geleden dus bereid je voor op veel foto’s! 

Een mooie samenvatting van de laatste tijd. Op de bank met een aflevering van CSI! Ik merk dat ik de laatste dagen veel meer vermoeid ben en ’s middags echt even twee uurtjes moet bijslapen.

Vers fruit! Heerlijk! Ik zou de hele dag wel kunnen leven alleen op fruit haha.

Mijn Adidasjes waren heel erg vies dus ik gooide ze in de wasmachine. Op hoop van zegen want ik was heel bang dat ze geel zou worden. Maar dat is gelukkig niet gebeurd!

Met vriendinnen lunchen bij Bluff! Ik zat zo vol van dit broodje, niet normaal.

Een beetje lente/Pasen in huis!

Wij gingen sinds lange tijd weer naar Centro en ik schrok even toen de Lush niet meer op haar eigen plek zat. Gelukkig waren ze alleen maar verhuisd (naar een groter filiaal) dus paniek voor niks.

En natuurlijk namen we ook wat mee! Ik ben gek op Lush, alles ruikt zó lekker.

Vegetarische filet american van Jumbo.  Ik had zoveel zin in filet american en de vegetarische variant van de Albert Heijn konden we niet vinden. Deze smaakte niet echt naar filet american maar hij was wel lekker!

En Jillz erbij! Ik had dit nog nooit echt gedronken maar het is heel lekker! Mierzoet, dat wel. En je drinkt zo’n flesje in 5 minuten leeg.

Kijk dit setje voor de baby! Zo klein haha.

Weer bij Bluff haha. Ik krijg daar mijn Rivella altijd in een wijnglas, staat veel gezelliger 😉

Maar we kwamen er eigenlijk om hamburgers te eten, die zijn daar heel lekker. Echt een aanrader als je eens in Enschede bent.

Een klein stukje babykamer! Het begint nu al aardig vorm te krijgen. Maar dat mag ook wel, de uitgerekende datum is al over 11 weken..

Het was wel even oefenen geblazen, maar hier is ook weer even een selfie!

Ik heb een pot in de klas met blauwe blaadjes. Kleuters uit mijn groep mogen de baby naam raden! Of misschien brengen ze ons nog op een goed idee haha.

Nou, dat was het! Een heleboel foto’s! De komende weken ga ik nog lekker werken en ieder weekend een verjaardag vieren! 

Volg:

Comments

 1. 11 maart 2018 / 17:46

  Wat een mooi deken/sprei op de bovenste foto! En leuk dat de kinderen namen mogen raden. Storm stond ook op ons lijstje.

 2. 7 maart 2018 / 09:46

  Leuk om te lezen! Slim idee om de vegetarische variant van filet americain te nemen, daar heb ik toen ik zwanger was helemaal niet bij stilgestaan haha. En wat een tof shirtje en setje voor de kleine. ♥

 3. 7 maart 2018 / 09:22

  Verstandig dat je naar je lichaam en vermoeidheid luistert en genoeg rust neemt. Dat is heel belangrijk vind ik altijd.

 4. 6 maart 2018 / 23:59

  Wat leuk zo’n fotodagboek! Ik krijg er een beetje honger van ;)

 5. 6 maart 2018 / 19:15

  Wat een leuke foto’s!
  Bij de school waar ik werk gingen we ook namen raden.
  Voor een collega dan.
  Maar niemand had het goed haha

  • Laura
   25 maart 2018 / 19:47

   Haha je moet ook maar net goed gokken!

 6. 6 maart 2018 / 14:15

  Wat een schattige babykleertjes heb je!! Die vega filet is zooo top, maar van de AH is inderdaad nog lekkerder. Hopelijk hebben ze hem volgende keer wel weer ;)

 7. 6 maart 2018 / 13:09

  Prachtige foto’s!
  De babykamer wordt mooi.
  Zo leuk dat de kinderen van je klas mogen raden….

  Xoxo

 8. 6 maart 2018 / 12:16

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik ben ook zeker blij dat die kou weer een beetje weg is. Ik heb echt behoefte aan zomer haha, hèle dag vermoeid en daar heb ik geen last van in de zomer.

 9. 6 maart 2018 / 12:04

  Leuke foto’s! Wij eten graag die filet van de vegetarische slager. Het smaakt er inderdaad niet exact naar, maar het is wel lekker :-)

 10. 6 maart 2018 / 11:46

  Fijne foto’s! Ik lees dat je naar Centro bent gegaan. Als je daarmee dat gigantische winkelcentrum in Oberhausen bedoelt, dan ben ik daar ook al vaak geweest. Zeker Lush vind ik fijn om te bezoeken, ik wist nog niet dat die verhuist was.

  • Laura
   25 maart 2018 / 19:47

   Ja dat bedoel ik! :)

 11. Linda
  6 maart 2018 / 07:14

  Babykamer een eind op weg! Moet dat wel als je nog maar 11 weken hebt?! :-$ ik heb nog 6 weken te gaan(of 3) en we moeten nog schilderen! OMG! Oké dat was ook niet helemaal de planning en mn nesteldrang is niet meer te houden!Maar oké! Door omstandigheden en omdat dit nr 3 is, misschien wat minder een prio?! Iig deze week gaat mn schoonvader schilderen, dan kan ik volgende week gaan inrichten! EINDELIJK!!! Ook wel echt zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge