OUTFIT ADIDAS ORIGINALS sneakers Superstar

Inmiddels zijn ze lang niet meer zo wit en shiny als op deze foto’s, maar ik wilde mijn nieuwe schoenen toch graag met jullie delen! Witte sneakers zijn als je het mij vraagt onmisbaar in de lente en de zomer. Ze zijn namelijk (bijna) overal mee te combineren. Hoewel ik groot fan ben van Nike sneakers ben ik een keer overgestapt (haha snap je ‘em?) naar Adidasjes. De Superstars wel te verstaan. Ik vind witte Nikes namelijk al snel een beetje ordinair overkomen (smaken verschillen he!).


Mooi wit nog he? Haha. Dit was jammer genoeg na 1 keer dragen al wel anders. Ik vond trouwens vooral dat de veters heel snel vies werden! Maar goed, je kunt ze goed schoonmaken en de veters kunnen volgens mij wel in de wasmachine.

Top: H&M
Broek: Zara
Schoenen: Adidas Superstar

Zijn witte sneakers voor jou ook onmisbaar? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 15 april 2017 / 15:42

    Ze blijven leuk, de superstars! I Like it! Zelf ben ik ook echt gek op witte sneakers. Van Nike tot Adidas en van Allstars tot sperry!
    Kim onlangs geplaatst…Mijn nieuwe Mi Moneda muntenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge