SUDIO REGENT HOOFDTELEFOON + kortingscode

Een tijdje terug vertelde ik jullie over mijn draadloze oordopjes van Sudio Sweden. Ik ben hier nog steeds erg blij mee en gebruik ze dagelijks! Er komt een goed geluid uit en de oordopjes blijven fijn in mijn oren zitten. Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar de Sudio Regent oortelefoon. Deze kreeg ik vorige week opgestuurd en hij overtreft al mijn verwachtingen!

Ik heb gekozen voor een wit design met goudkleurige details. Sudio staat voor elegante producten met studio kwaliteit geluid, en een moderne minimalistische stijl. De Regent is een ontzettend mooie hoofdtelefoon, die je dankzij de verwisselbare caps helemaal naar je eigen smaak kunt maken. Bij de hoofdtelefoon werden twee marmeren caps bijgeleverd, waarvan ik niet wist hoe snel ik ze erop moest klikken, dit is precies mijn stijl!

Er wordt een oplader en audiokabel meegeleverd en wanneer de hoofdtelefoon volledig is opgeladen, gaat hij tot wel 24 uur mee! Ik vind het zo handig dat er geen snoertjes meer in de weg zitten. Het draadloze bereik is erg goed, ik kan rustig de hele kamer doorlopen zonder dat het geluid verstoord wordt. Doordat de hoofdtelefoon zo licht is (slechts 177 gram) lijkt hij me ook erg fijn om te gebruiken tijdens het sporten.

Het geluid is – zoals ik wel had verwacht – top! Erg helder en je bent compleet afgezonderd van de buitenwereld met deze hoofdtelefoon. Net als bij de oortelefoontjes ben ik weer super enthousiast! Met de draadloze hoofdtelefoons van Sudio word muziek luisteren nóg leuker! En laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat!

En mocht je deze ook willen bestellen, als je ‘iscreambeauty’ invult bij het afrekenen krijg je 15% korting, oeh la la!!

Wat vind jij van deze draadloze hoofdtelefoon? Laat het gerust weten in de comments!

*

 

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge