OUTFIT | Blauw & studs

Het is alweer even geleden dat ik een outfit artikel plaatste! Jammer, want eigenlijk vind ik dit heel leuk om te doen! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe laarsjes van Manfield zien! Kijk je mee? 

Ik vind schoenen kopen erg belangrijk. Dat klinkt oppervlakkiger dan ik het bedoel haha. Ik vind het belangrijk dat schoenen lekker zitten en dat ik er met gemak een hele dag op kan lopen/staan/winkelen/werken. Dat is ook de reden dat ik meestal sneakers draag. Maar toen ik bij Manfield weer een paar nieuwe schoenen mocht uitkiezen, besloot ik voor een paar dat ik normaal niet zo snel zou kopen. Laarsjes met een hak! Zwart, zodat ik ze makkelijk kan combineren en met studs, zodat ze niet zo standaard zijn. Ik had ze binnen 24 uur al in huis! Als dat geen snelle verzending is..

Ik koos voor deze zwarte enkellaarsjes met studs, deze zijn van het merk Black Label, dit is het eigen merk van Manfield. De laarsjes hebben een binnen- en buitenzijde van leer wat de stoere boots extra stevig maakt. Bijzonder aan dit model zijn de zilveren studs over de gehele schoen en de brede retro hak.  De hak is opvallend en zoals gezegd wat breder. Hierdoor lopen ze als pantoffeltjes! De maten vallen normaal, ik heb gewoon mijn eigen schoenmaat besteld en deze past precies.

Zwarte laarsjes: Manfield
Broek: Zara
Top: H&M
Sieraden: Pandora, BIBA, Guess

Zoals ik net al zei gaat bestellen bij Manfield super snel, bestel je voor 18.00 uur dan heb je je pakketje de volgende dag in huis! En ook leuk; verzenden is gratis! Ik vind dat persoonlijk een heel groot pluspunt. Er is enorm veel keus aan schoenen, van stoere laarzen tot elegante pumps en van sneakers tot veterschoenen. Het wordt je bijna onmogelijk gemaakt om maar één paar te bestellen ;)

KLIK HIER OM DEZE LAARSJES GELIJK TE BESTELLEN!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze enkellaarsjes vinden! Laat het me gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 23 september 2017 / 08:00

  Ik ben dol op enkellaarsjes! En deze zijn heel erg mooi. Ze staan ook leuk bij deze outfit. Vind je top ook echt prachtig trouwens!
  Loes onlangs geplaatst…Outfit – Embracing FallMy Profile

 2. 22 september 2017 / 11:56

  Wat een leuke outfit! Ik zou deze schoenen niet zo snel kopen maar ze staan jou echt super!

 3. 22 september 2017 / 11:28

  Aaah I like those, echt hele gave laarsjes!

 4. 22 september 2017 / 10:19

  Ik vind die top ook heel mooi! Knalkleur, opvallend en toch netjes :-).

 5. 22 september 2017 / 09:32

  Oooh super leuk! Dit zou ik ook zo dragen. Vind je nieuwe laarsjes echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge