Review: Milani Conceal & Perfect 2-in-1 Foundation and Concealer

Het doel achter de make-up producten van het merk Milani is bijzonder eenvoudig. Milani wil namelijk dat iedereen, ongeacht het huidtype evenals de huidskleur gebruik kan maken van de meest perfecte make-up. Het merk staat er om bekend bijzonder veel waarde te hechten aan kwaliteit, maar tevens aan design, kleur en dat alles tegen een uitstekende prijs. Ik had er tot voor kort nog nooit van gehoord, maar tijdens mijn eeuwig durende zoektocht naar de perfect dekkende foundation kwam ik deze tegen. Kijk je mee of het wat is? 

Milani is helaas niet in Nederland te koop, althans, niet in winkels in de stad. Online kun je de producten van Milani wel bestellen! Ik bestelde twee kleuren van de Conceal & Perfect 2-in-1 Foundation and Concealer, 02 Naturel en 03 Beige.

Met de Milani Conceal & Perfect 2-in-1 Foundation and Concealer win je de strijd tegen elke imperfectie op je huid. Of het nu donkere kringen, rode plekjes zijn of andere imperfecties met deze full coverage waterproof 2-in-1 concealer en foundation werk je ze altijd perfect weg. Door het handige pompmechanisme verspil je niks en kun je perfect doseren voor die perfecte natuurlijke look.

Ik meng beide kleuren zodat de kleur precies goed is! Ik breng het aan met een beautyblender van Real Techniques. De foundation is heel zuinig in gebruik, je hebt er echt maar heel weinig van nodig. Ik heb echt nog nooit zo’n dekkende foundation meegemaakt! Ik denk wel dat wanneer je een erg vette huid hebt, deze foundation misschien te vettig is voor jou. Bij mij blijft hij (na het afpoederen) muurvast zitten. Zoals je ziet heb ik best wat rode vlekjes op mijn wangen, hier is na het aanbrengen niets meer van te zien!

De voor en na foto zegt genoeg lijkt me toch? Ik ben blij met deze ontdekking en heb gelijk een voorraadje ingeslagen. Voor zover ik weet is Milani niet in winkels te koop, wel online, o.a bij Boozyshop. Prijs: €12,49/30 ml.

Heb jij wel eens van dit merk gehoord? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 14 september 2017 / 12:38

  Oeh, dat klinkt goed zeg. Ik zoek ook altijd naar een foundation die goed dekkend is. Mijn huid is juist heel droog en sommige foundations smeren bij mij dus niet zo lekker, maar een goede primer eronder doet meestal wonderen.

 2. 14 september 2017 / 11:56

  Ik ben zo onwijs benieuwd naar deze foundation maar durf niet zo goed te gokken op de kleur.. misschien toch maar een gokje wagen. Vind hem net als Loes bij jou een beetje gelig ogen, maar dat zou ook aan de foto kunnen liggen.

 3. 14 september 2017 / 08:42

  Ik heb nog nooit iets van Milani geprobeerd, maar ben wel geprikkeld door jouw enthousiasme! Vind de foundation op de foto iets gelig ogen, maar misschien ligt dat aan het licht.
  Loes onlangs geplaatst…Where to Go and What to Do – EdinburghMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge