Outfit: blouse van Studio Anneloes

Een merk waar ik veel mensen altijd over hoor praten, maar zelf nog nooit iets van gedragen heb. Tot nu dus. Want een tijdje geleden ontving ik deze super leuke blouse van Studio Anneloes (HA! Mooie rijm).

Behalve dat dit een ontzettend fijn (beetje stretchy stofje) is, is de kleur ook echt fantastisch. In het echt nog iets feller dan dat ik hem op de foto kon krijgen. En kijk die mouwtjes, ik hou daar echt van. Dit maakt een simpel blouseje toch meteen een stuk leuker? De blouse valt op maat, ik draag een XS.

Je kunt deze blouse bestellen in de webshop van Studio Anneloes, maar ook in de winkel eerst even passen! Kijk hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Klik hier om deze blouse gelijk te bestellen!

Volg:

Comments

 1. 17 september 2019 / 10:30

  Ik vind hem heel mooi! Ook anders dan de standaard blouse.

 2. chucky1012
  17 september 2019 / 06:25

  Pretty blouse
  Aparte mouwen.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge