Outfit: cheeta maxi dress

Goedemorgen! Het moet niet gekker worden, ik draag alweer een jurk! Ik ben sinds deze zomer helemaal blij met het bestaan van lange (maxi) jurken en je kunt je dan ook voorstellen dat ik erg blij was toen dit exemplaar werd bezorgd!

Kijk dat printje! Helemaal mijn smaak. Ook valt de bovenkant gelukkig mooi aangesloten, dan hoef er niet persé een hemdje onder. Er zit een lintje/riempje bij de jurk, ik heb die wel gebruikt, maar zonder staat het ook leuk!

Een broekje moet er trouwens wel even onder (vind ik haha!) de split is vrij hoog! Maar dit zie je niet altijd, ligt er maar net aan hoe je staat of zit.

Ik ben hier echt heel blij mee, ik weet alleen nog niet heel goed welke schoenen ik hieronder aan moet trekken, dus als iemand een goed idee heeft?

Dit is trouwens de jurk esty en hij is te koop bij By Musthaves. Tip: hij is nu in de sale!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze jurk vinden. Met welke schoenen zou jij deze combineren? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. 15 augustus 2019 / 23:49

  wat een mooie jurk en die staat je echt prachtig! ik wil dezee haha

 2. 15 augustus 2019 / 22:04

  Mooie jurk! Ik ben zelf niet zo van de jurkjes, maar zo’n maxi dress lijkt me ook wel wat. Misschien met zwarte pumps of stoer met witte sneakers?

 3. chucky1012
  15 augustus 2019 / 15:14

  Wat een pretty dress die jou zo goed staat en voor een zeer fijne prijs ;-)

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge