Persoonlijke update..waarom horen jullie niks meer van mij?

Goedemorgen! Even een persoonlijke update van mijn kant! Voor de vakantie schreef ik al dat er wellicht wat minder artikelen zouden verschijnen, maar dat het er zo weinig zouden zijn had ik ook niet gedacht.. zoals jullie weten heb ik nu zomervakantie en daar ben ik heel erg van aan het genieten! Wij zijn inmiddels weer terug van vakantie (daar zal ik ook nog wat over schrijven) en nu zijn we vooral heel druk met leuke dingen doen! Ik ben in en om het huis wat dingen aan het opknappen en daarnaast zijn we veel buiten de deur om optimaal te genieten van de vrije dagen!

Ook ben ik heel erg aan het nadenken over wat ik wil met mijn blog en Instagram, zeker nu Noud wat groter wordt. Mijn interesses veranderen en ik weet nog niet heel goed waar ik graag over wil (blijven) bloggen. Dat ik blijf bloggen is zeker hoor! Daarvoor vind ik het nog steeds te leuk. Maar dat er wat veranderderingen aan zullen komen is niet uitgesloten ;-)

Vandaag ga ik vooral wachten op onze nieuwe tuinset die bezorgd wordt en hopen op nog een aantal zonnige dagen! Wat ga jij doen vandaag? Laat het me weten of je nog tips hebt voor mij, mijn blog en Instagram!

Volg:

Comments

 1. 14 augustus 2019 / 21:34

  Je komt het vanzelf tegen wat je wil en vooral niet wil doen! :)

 2. 14 augustus 2019 / 10:13

  gezin op 1 bloggen op 2 is het motto hier :D en geniet dalijk lekker van je nieuwe tuinset :D

 3. chucky1012
  14 augustus 2019 / 08:05

  Groot gelijk en jullie gezin is nu veel belangrijker….
  Lekker bl8jven genieten want er is nog zoveel moois te zien en te doen naast bloggen…..
  Laten we hopen op nog vele prachtige en zonnige dagen….
  Geniet van de nieuwe tuinset.

  Good luck met alles…… ‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge