Outfit: GANT Spring/Summer 2019 The Anniversary Season

GANT viert dit jaar zijn 70-jarig jubileum. En dat laten ze zeer zeker niet onopgemerkt voorbij gaan! De lente/zomer collectie markeert het begin van het jubileumjaar en herdenkt het preppy American Sportswear erfgoed van GANT. Inspiratie hebben ze gehaald uit het archief van het merk en dat resulteert in klassieke stukken die in een nieuw jasje zijn gestoken door het gebruik van innovatieve stoffen en moderne silhouetten. Ik ontving een groot pakket en ga nu laten zien wat daar in zat!

Sinds ik deze broek heb leef ik erin. Geen geintje, hij zit zó lekker! De pasvorm is wat mij betreft perfect en hij valt precies op maat. Ik vind het leuk dat de lengte wat korter is, dat staat leuker met sneakers (vind ik haha). De trui is ook al een favoriet, makkelijk te combineren en staat eigenlijk altijd. Ik draag een maat S, hij valt dus iets wijder en is lekker lang.

Verliefd op deze kleur! Heel lichtgroen, echt zo’n zomers kleurtje. Ik kan er zo mee de zeilboot op haha. Ook van deze trui draag ik een S en deze valt ook goed op maat. De trui voelt lekker zacht aan en ik denk dat ik deze vaak ga dragen op lange zomeravonden wanneer het afkoelt buiten.

Bijna hetzelfde, net iets anders (een iets korter model). In een knalroze kleur, die in het echt nog nét iets feller is dan op de foto. Ook al zo lekker zacht en makkelijk te combineren met een spijkerbroek en sneakers.

En dan deze, de all-time ultieme relax trui! Heerlijk! In augustus gaan we weer een weekend naar Strandfestival Zand (en slapen op een camping ai) en deze trui gaat gegarandeerd mee! Hij is zo lekker zacht van binnen en bovendien heel erg lekker warm! Lekker casual en makkelijk om te dragen. Ik ben normaal gesproken niet persé van de duidelijke merken op kleding, maar ik vind dit dan wel weer heel erg leuk!

Ik ontving ook nog een paar heel mooie witte sneakers, maar die laat ik jullie later in een apart artikel zien.

Ik ben erg blij met de broek en de truien, alles zit echt ontzettend lekker (je voelt echt dat het goede kwaliteit is) en alles valt precies op maat.

De GANT voorjaar / zomer 2019-collectie is vanaf februari 2019 verkrijgbaar in de winkels en online.

Ik ben benieuwd wat jij van deze outfits vindt! Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. 8 april 2019 / 23:33

  Echt hele leuke items! Mooie kleuren ook voor de lente en zomer periode

 2. 8 april 2019 / 23:08

  Dat zien er allemaal heel leuke en mooie outfits uit!

 3. 8 april 2019 / 13:49

  Wauw wat een prachtige kleding! De broek is ook heel mooi! De witte truitjes zijn mijn favoriet

 4. 8 april 2019 / 09:18

  Wat een leuke outfits! Ik vind de kleurtjes vooral erg leuk, zeker nu we richting de zomer gaan!

 5. 6 april 2019 / 16:31

  Dat laatste truitje en natuurlijk de roze! Wow. Heel mooi. Ik ken het merk Gant nog van vroeger (ik had zo’n specifieke rood/donkerblauw/ecru kabeltrui van Gant). De spijkerbroek zit inderdaad als gegoten. Tof dat je zo’n groot pakket hebt gekregen en ik ben benieuwd naar de sneakers!

 6. 5 april 2019 / 15:20

  Leuke outfits! Vooral de groene trui vind ik mooi en ook je roze sneakers!

 7. 5 april 2019 / 12:09

  De pasvorm van je broek is inderdaad écht wel heel erg goed! Ik ben nu helemaal into jeggings, mits ik eventjes tussen twee maten door zit! Leuke outfits!

 8. 5 april 2019 / 08:37

  Leuke shirts, lekker volijk voor de lente en zomer en dat de broek fijn it, da zie ik eigenlijk meteen op de foto. Hij lijkt me heel comfortabel.

 9. chucky1012
  5 april 2019 / 07:29

  Prachtige items.
  Ik shop dit merk alleen in de uitverkoop…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge