Outfit: groene boots van Manfield

Omdat het al weer te lang geleden is wilde ik weer eens een outfit artikel maken, dat vind ik namelijk nog steeds erg leuk om te doen!

Deze laarsjes van Manfield zijn mooi (vind ik), comfortabel en praktisch; een stevige zool en lekker warm doordat de binnenzijde gevoerd is met een schapenvachtje. Ik had ze al een tijdje op het oog, maar twijfelde er telkens over. Ik was bang dat ze wat lomp en groot zouden uitvallen. Maar dat is gelukkig niet het geval! Ze zitten heerlijk en ik draag ze het liefst onder een zwarte spijkerbroek. Als ik wat vaker rokjes en jurkjes zou dragen zouden ze daar denk ik ook erg leuk onder te staan. Dat maakt de outfit dan wat stoerder!

Outfit details:
Top: Costes
Broek: H&M
Schoenen: Manfield

Als ik vrij ben vind ik het leuk om de deur uit te gaan (met Noud in de wandelwagen). Vaak loop ik naar de stad en meestal ben ik ruim twee aan het wandelen. Lekker interessant maar waar ik naar toe wil is dat dat goed kan op deze laarsjes! Ze zitten super lekker, ik heb geen last van blaren en ik hoefde ze niet eens in te lopen. Ook handig! Ze vallen normaal uit, dus je kunt gewoon je eigen maat bestellen. En mocht je dat willen zou ik niet te lang wachten, want ze zijn nu afgeprijsd !

Klik hier om de laarsjes gelijk te bestellen!

Ik ben erg benieuwd of jullie het leuk vonden om weer eens een outfit artikel te zien. En natuurlijk wat jullie van mijn nieuwe schoenen vinden! Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. Natascha - BeautyOpinie
  8 februari 2019 / 12:29

  Wat een toffe laarsjes! Ik zag ze al op je Instagram en ben er sindsdien ook verliefd op :)

 2. 27 januari 2019 / 12:41

  Wat een toffe laarsjes! Mooi zeg, en heerlijk dat je ze niet in hoeft lopen… wat een geluk!

 3. 25 januari 2019 / 23:03

  Zeker vaker dit soort artikelen plaatsen, looking good en liefde voor die laarsjes

 4. 25 januari 2019 / 14:27

  Heel mooie laarsjes die mooi matchen met je top! Heel vrouwelijk en toch warm (niet zo evident :) )

 5. 25 januari 2019 / 12:50

  Soort stoere, leukere versie van uggs door dat schapenvachtje. Nice!

 6. 25 januari 2019 / 09:29

  Wat mij erg aanspreekt is de schapenvacht aan de binnenkant. Hoef je dan ook geen sokken meer te dragen?

 7. 25 januari 2019 / 08:53

  Ze zien er super stoer en toch vrouwelijk uit! Precies wat ik zoek, maar bovenstaande was ook mijn vraag. Heb je goede grip in de sneeuw (er ligt hier nogal veel)…

 8. 25 januari 2019 / 08:52

  De laarzen zijn super leuk en staan ook zeker goed onder een rok of jurk, lekker stoer hoor!

 9. 25 januari 2019 / 08:47

  hoe zien ze eruit na een tocht door sneeuw en pekel? Merk je daar iets van of valt het mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge