Een kijkje in onze woonkamer + kortingscode!

Goedemorgen! Ik had jullie al een lange tijd beloofd om eens een update te geven van onze woonkamer. Die heeft namelijk in de 2,5 jaar dat wij hier wonen al best een verandering ondergaan. Ik laat jullie onze nieuwe (gouden!) poef zien én ik heb daarbij nog een kortingscode voor jullie! Kijk je mee?

Toen wij hier net kwamen wonen heeft mijn vader een heel mooi tv meubel voor ons gebouwd. Die wilde ik heel graag, want er zat een (nep) open haard in gebouwd en dat leek me zo gezellig staan. Het meubel nam echter wel een hele muur in beslag. Wat op zich niet zo’n groot probleem was, totdat ik zwanger werd en we na begonnen te denken over waar we in hemelsnaam nu de box moesten neerzetten.. Midden in de kamer was geen optie, maar op dat moment wel de enige optie haha. Of we moesten het meubel eruit halen en de hele boel omdraaien. Dat hebben we gedaan en gelijk de muur de nog witte muur een koperkleur gegeven. Als je dan toch bezig bent haha.

Inmiddels hebben we een andere salontafel, eettafel, buffetkast én is de box de kamer uit. Wat een ruimte ineens! Toen ik een mail kreeg of ik iets leuks wilde uitzoeken in de webshop Pib hoefde ik niet lang na te denken. Op deze donkergroene fluwelen poef (met gouden onderkant!) stond toch net niet onze naam geschreven.

Zoals je ziet zijn wij gek op donkergroen en zwart in huis. Om het toch wat licht te houden hebben we een oudroze (lichtroze) vloerkleed en zijn de posters boven de bank ook licht van kleur. Doordat de keuken ook in beeld is (en wit is!) oogt het geheel niet te donker. Vinden wij haha.

Even weer terug naar poef, want naast dat ik de poef heel erg mooi vind, is hij ook handig. Hij neemt weinig ruimte in, maar zorgt wel voor een extra zitplek. Voor Noud is het de perfecte hoogte om zich aan op te trekken op het moment dat ik dit typ zit ik ervoor op de grond (lekker tegen de verwarming) en gebruik ik de poef als bureau.

Deze poef komt uit de Scandinavische collectie en behalve deze poef vind je daar ook lampen, dressoirs, spiegels, Scandinavische salontafels, stoelen en nog veel meer! Je kunt uren op de website rondkijken en als je wilt je hele huis een make-over geven.

En om het shoppen nóg leuker te maken heb ik een toffe kortingscode voor jullie! Met de code PAApe9XdeZ hoef je geen verzendkosten te betalen. En geloof mij; die kunnen best oplopen als je zulke grote meubelstukken besteld! Deze code is 3 maanden geldig, dus je hebt even de tijd om wat uit te zoeken.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze poef vinden! Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 7 februari 2019 / 08:47

  De poef lijkt me handig, en ik vind het een grappig model. Een beetje ‘organisch’. Grappig hoe zo’n box aanleiding kan zijn tot een hele metamorfose van je kamer : )

 2. 6 februari 2019 / 18:01

  Leuke kleuren combinatie. Die poef zou ik zelf niet zo snel aangeschaft hebben.

 3. Jouvence.nl
  6 februari 2019 / 11:00

  Erg mooie inrichting! De poef vind ik een prachtig ding!

 4. 6 februari 2019 / 10:52

  wat een mooi ingerichte woonkamer en wat een gave poef! De kleur is lekker retro en past heel goed bij de rest.

 5. 6 februari 2019 / 09:24

  Wat een super mooie kleuren vooral dat groene past echt heel goed. Ook je poster is super gaaf.

 6. 6 februari 2019 / 08:41

  Goede smaak heb je qua woninginrichting!

 7. 6 februari 2019 / 08:26

  Wat ziet het er super gezellig en warm uit zeg. Hartstikkenleuk!!

 8. 31 januari 2019 / 15:50

  Wauw thanks voor de code, wat een toffe objecten zeg en liefde voor de poef!

 9. Thea
  31 januari 2019 / 10:33

  Hoi Laura,
  Ik ga zeker eens kijken of ik iets moois kan vinden op hun site. En zoals ik al eerder zei, ik vind de poef super gaaf ende rest van je woonkamer ook!

 10. chucky1012
  31 januari 2019 / 09:00

  Prachtig ineritte woonkamer

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge