Onze Desenio bestelling + kortingscode

Goedemorgen! Ik kon niet wachten tot dit artikel online zou komen want ik wilde jullie zó graag onze nieuwe posters van Desenio laten zien! Ook heb ik een heel toffe kortingscode die ik met jullie mag delen. Kijk gauw verder (als je nieuwsgierig bent!)

Wie mij al langer volgt weet dat ik al eerder met Desenio heb samengewerkt. Ook hebben wij de slaapkamer van Noud voorzien van hun posters. Ik vind ze nou eenmaal zo ontzettend leuk! Begin januari mocht ik weer een bestelling plaatsen en ik kan je alvast vertellen dat onze slaapkamer nu wat gezelliger is, onze woonkamer een nieuwe look heeft én ik de keuken en de hal versierd heb met nieuwe posters.

Desenio heeft een heel ruim assortiment aan posters, in allerlei maten, kleuren en stijlen. Het is dus haast onmogelijk om er niets te shoppen haha. Ik krijg altijd heel veel nieuwe ideeën als ik door de posters scroll. Het heeft dan ook uren geduurd voordat ik tevreden was over de posters in mijn winkelmandje.

Ik laat jullie heel graag onze nieuwe aanwinsten zien en om het allemaal wat makkelijker te maken heb ik de namen (en de linkjes!) van de posters toegevoegd.

Van links naar rechts en van boven naar beneden:
LA Beach Palms – Namastay in bed – Surfers Wave – Breaking Wave – Watercolor coral one

Dit zijn de posters geworden boven ons bed. Ik heb er gelijk lijsten bij besteld, dat weet ik tenminste zeker dat de maten kloppen en dat ik ze direct op ga hangen! Super handig! De lijsten zijn er ook in allerlei maten en kleuren te bestellen. Voor op de slaapkamer koos ik voor zwart.

Wij houden allebei erg van de zee en het strand. En niet alleen in de zomer, ook in de winter vind ik het strand een fijne plek om te zijn. Ron heeft dat gelukkig ook en zo waren we er al snel over uit om de posters op de slaapkamer in deze sfeer uit te zoeken. Ik ben erg blij met het resultaat, het brengt kleur maar tegelijkertijd ook rust in de kamer en dat is heel prettig!

Links: Pink Peonies
Rechts: Spring Dream

In de woonkamer hadden we al posters van Desenio hangen; donkergroene (palm)bladeren. Erg mooi, maar doordat onze donkergroene kast tegen dezelfde muur staat oogde het geheel vrij donker. Onlangs kochtten we een nieuw vloerkleed en we vonden het wel leuk om de posters daarbij te laten matchen.

Links: Cocktails
Rechts: Champagne Blush

Om ook nog wat goud terug te laten komen besloot ik om voor de posters in de keuken goudkleurige lijsten mee te bestellen. Ik vond deze posters wel toepasselijk! We houden van cocktails dus nu hebben we altijd recepten bij de hand haha. Handig toch? Onze keuken is te zien vanuit de woonkamer dus het moet allemaal nog wel enigszins één geheel blijven, maar Desenio heeft een ruime keuze in keukenposters dus mocht je een aparte keukenruimte hebben of gewoon helemaal los willen gaan, dan is dit je kans! Ik heb er al zoveel leuke posters gezien (vooral met eten erop haha).

Voor in de hal bestelden we nog een grote poster met daarop een afbeelding van de aarde. Erg mooi! Die zal ik nog eens laten zien als we onze hal opgeknapt hebben. Daar heb ik nog wat ideetjes voor namelijk dus die houden jullie nog tegoed!

Met mijn code “ISCREAMBEAUTY” krijg je 25% korting op posters, van dinsdag 5 februari t/m donderdag 7 februari! Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van onze nieuwe posters vinden, laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 7 februari 2019 / 23:36

  Wat prachtig posters. Bij ons hangt niet zo veel posters. Misschien moet ik toch doen

 2. Jessie | Business Blog School
  6 februari 2019 / 23:10

  Vind het altijd jammer dat de lijsten het toch weer prijzig maken. Aan de andere kant kan je met wissellijsten jaren vooruit. Nu nog een mooi stuk wand vinden ;-)

  • Laura
   11 februari 2019 / 15:10

   Ja precies! Wij wisselen de posters in de woonkamer dus regelmatig om!

 3. chucky1012
  6 februari 2019 / 09:54

  Wauw…
  Prachtig ingericht huis met mooie meubels en deze lijsten maken het helemaal af ;-)

  Xoxo

 4. 5 februari 2019 / 20:27

  Leuke posters! Ik vind vooral je woonkamer heel erg stylish.

 5. 5 februari 2019 / 19:47

  Prachtige posters die je hebt gekozen! Echt leuk

 6. 5 februari 2019 / 19:38

  Oeh, heel leuk! Ik ga straks eens op hun site kijken. Zitten nu in een flow om wat dingen op te hangen in het huis en willen ook nog iets leuks op de muur bij de eettafel. Vind vooral de strandposters erg mooi.

 7. Anne - Travelgoodies.nl
  5 februari 2019 / 14:49

  Wat een gave prints! Hou dr ook zo van!!

 8. 5 februari 2019 / 14:26

  Wat heb je er lekker veel zeg! En ik vind ze ook allemaal erg geslaagd. Vooral die in de woonkamer.

 9. Jouvence.nl
  5 februari 2019 / 12:47

  Wauw, wat een prachtige posters heb je uitgezocht, erg mooi! Ik ga eens even een kijkje nemen bij Desenio.

 10. 5 februari 2019 / 11:11

  Goede smaak heb je! We hebben voorlopig geen posters nodig, maar altijd handig om adresjes te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge