Photo Diary #26 Weekendje weg, sneeuw & naar Snow Patrol!

Goedemorgen! Zoals jullie van me gewend zijn leg ik eens in de zoveel tijd al mijn favoriete momenten van afgelopen tijd vakkundig voor jullie vast. Al moet ik zeggen dat de afgelopen weken niet zo heel spannend zijn hoor. We zijn een weekendje weg geweest (naar Drenthe!) en dat was erg gezellig! Dus…pak een kop thee en kijk mee!

Kip, patat en appelmoes! Dit knappe staaltje kookwerk moest vastgelegd worden!

Dit shirtje zag ik hangen bij Hema en ik was zo blij dat er weer een nieuwe collectie in de winkel hing! Jammer genoeg past Noud hier al (heel lang haha) niet meer in.

Onze nieuwe poef / klimtoestel voor Noud waar je hier alles al over hebt kunnen lezen!


We zijn iedere dag nog zo blij met ons Nespresso apparaat! Dat is serieus één van de beste aankopen van afgelopen tijd. En dat terwijl ik niet eens gek ben op koffie haha.

Outfitje! Blousje van Zara, broek van H&M.

Ron en ik gingen samen naar Snow Patrol! Het was super leuk!

Nog een outfitje! Shirtje van Costes, broek (zelfde haha, ik woon erin!) van H&M, laarsjes van Manfield. Het artikel erover kun je hier terugvinden!

Noud heeft ook nieuwe schoenen! Het zijn de Nike Force 1 en het is het schattigste ooit!

Heb je hem hoor. Hij kreeg dit rollator ding van ons en het is zo grappig om hem daar achter te zien lopen haha. Lekker wankelend en ongecontroleerd. Maar hij doet het wel!

Ik gooi er ook nog een cliché sneeuwfoto in!

Kan iemand me vertellen of we ons weer hebben laten misleiden door een Tell Sell reclame? We hebben nu dus een Nicer Dicer Quick in huis en het zou ons leven zoveel makkelijker moeten maken. We gaan het zien, hij ligt nu in de keukenla haha.

Hamburgers eten tijdens een weekendje Drenthe!

En even een kopje koffie drinken in de stad!

Mijn laatste aanwinst; deze snake boots die ik bestelde bij Sacha. Daar komt nog een artikel over online! Ze zitten in ieder geval erg lekker en ik hou van die print!

En ook van deze chocola! Ik had volgens mij in mijn hele leven nog nooit kletskoppen gehad, tot een paar weken geleden. Sindsdien wil ik ze elke dag. En er is ook Tony chocola met kletskop.

Van mijn zusje had ik al een Invisibobble scrunchie gekregen en die vond ik zó leuk en fijn dat ik er laatst nog eentje bestelde. In deze schattige roze kleur.

Dit shirtje zag ik op Zalando en ik heb geen seconde getwijfeld. Ik denk dat je me hier veel in gaat vinden de komende tijd. De combinatie roze en rood vind ik erg leuk!

Bedankt voor het lezen! Ik merk dat ik heel erg toe ben aan lente, aan mooi weer en aan lekker buiten zijn! En aan mijn zomerjas haha. Komende week is weer een ‘gewone’ week, ik ga werken en daarna heb ik een weekje vakantie! Heerlijk! Leuk om naar uit te kijken! Hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad! Fijne dag! X

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    12 februari 2019 / 13:23

    Prachtige nieuwe fashionitems ;-)
    Leuk dat jullie zoon al gaat lopen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge