Het lijkt wel lente! Ps. kijk mijn nieuwe zonnebril!

Ohh jongens, volgens mij heb ik afgelopen winter echt serieus last gehad van een ernstige winterdip. Donkere dagen, veel te koud en tel daar nog even chronisch korte nachten bij op en het feest was compleet. Toen ik vorige week op het nieuws hoorde dat het warmer zou worden (temperaturen in de dubbele cijfers!) en dat de zon zou gaan schijnen moest ik mezelf tegen houden om de loungeset niet alvast klaar te zetten in de tuin. Ik haalde wel alvast mijn zomerjas van zolder én ik kreeg precies op het goede moment een nieuwe zonnebril thuisgestuurd!

Dit pakketje kon niet op een beter moment komen; de weersvoorspellingen waren fantastisch en ik had net vakantie. Je snapt mijn blijdschap toen ik dit pakketje van Brandfield openmaakte. Daarin zaten niet alleen de meest schattige oorbelletjes (zie mijn Instagram!) ooit, maar ook de perfecte zonnebril. Ik heb niet echt een wishlist, maar als ik die had gehad stond deze zonnebril wel redelijk bovenaan.

Het is wat mij betreft de zonnebril onder de zonnebrillen; de Ray-Ban zonnebril. Ik vind ‘em echt geweldig, het is ook niet voor niets dat ik deze al langere tijd op het oog had (haha, geen grap).

Deze zonnebril is gemaakt van acetaat in de kleur havana. De glazen zijn bruin. De Ray-Ban zonnebrillen zijn licht van gewicht en bieden dus optimaal draagcomfort.  En dat merk ik echt! Niks mis met andere zonnebrillen (ik heb ze zelfs van Primark in huis), maar ik merk wel echt een verschil aan mijn ogen. Aangezien mijn ogen niet al te best zijn (ik draag lenzen en zie zonder lenzen precies niks) lijkt het me niet onbelangrijk om ze goed te beschermen. Op mijn werk ben ik veel buiten en ook op vrije dagen ben ik elke dag wel even buiten te vinden. Helemaal nu het mooier weer lijkt te worden natuurlijk!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe zonnebril en ik ben erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 24 februari 2019 / 22:06

  LOve the sunny, ik geniet ook van deze zonnen dag heerlijk en dat middle in de winter. love it

 2. 23 februari 2019 / 14:12

  Heel mooie zonnebril! Echt nog wel een model dat ik ook zou kiezen

 3. 23 februari 2019 / 10:58

  Heerlijk he dat het weer tijd is voor de zonnebril! Ik ben ook nog op zoek naar een nieuwe en je hebt mij nu wel op een idee gebracht want dit is wel een heel mooi exemplaar!

 4. 22 februari 2019 / 20:55

  ik kan helaas alleen uit de voeten met mijn zonnebril op sterkte..dus ik koop zelden een nieuwe zonnebril: te duur grapje

 5. Jouvence.nl
  22 februari 2019 / 10:50

  Wat een mooie nieuwe zonnebril, ik vind het model erg leuk!

 6. 22 februari 2019 / 07:39

  Oehh leeeuk een nieuwe zonnebril!! Kan niet wachten totdat het ECHT weer voorjaar wordt.. Ik heb woensdag ook n nieuwe gekocht haha.

 7. 19 februari 2019 / 20:38

  Hij is mooi! Fijn dat je hem met het lekkere weer in huis had!

 8. Natascha - BeautyOpinie
  18 februari 2019 / 11:56

  Dit is een leuk model zeg! Ik haalde mijn Rayban gister uit de kast en er zaten ineens allemaal krassen op het glas :( Zooooooo zonde! Maar wel een reden om een nieuwe uit te zoeken haha en deze vind ik wel heel mooi! Zijn de glazen erg groot? Daar hou ik namelijk wel van ;)

  • Laura
   18 februari 2019 / 16:20

   Ohhh zonde! Hmm niet heel erg groot! Ik zal gauw een foto op mijn Insta plaatsen waar ik de bril op heb! Zonnebril foto’s worden bij mij nooit zo mooi haha

 9. chucky1012
  18 februari 2019 / 11:29

  Prachtige sunglasses.
  Ik heb er één met een sterkte omdat ik brildragend ben.
  Ik ga wel even op de website kijken……

  Een fijne dag ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge