Wat houdt ons de laatste tijd bezig?

Goedemorgen! Vandaag even een korte update van onze kant. Jullie merken vast dat het rustig is de laatste tijd op mijn blog en Instagram. Ik krijg vaak de vraag of er nog nieuwe artikelen online komen. Die komen er! Ik heb er een aantal klaar staan en ook ben ik met een aantal leuke opdrachten bezig.

De laatste weken/maanden zijn we thuis erg druk geweest met het slapen van Noud. Of eigenlijk het niet slapen ;-)

Dat hebben we nu (hopelijk jinx ik het nu niet) best goed onder controle! Hij slaapt goed in zijn eigen bed en we kunnen steeds meer nachten doorslapen! En jongens, dat is fijn kan ik je vertellen! Wij waren de eerste maanden verwend met een baby die ontzettend goed (door)sliep dus je kan je voorstellen dat dat ineens best pittig is als je zelf ineens serieus slaaptekort hebt. Wij hadden wel veel geluk met het feit dat Noud -ondanks dat hij weinig sliep- wel heel erg vrolijk was (is!).

Noud doet het heel erg goed, hij kruipt de hele dag rond, wil niets liever dan staan en dansen. Hij lacht bijna altijd en kan zich goed vermaken met zijn Duplo blokjes haha. Hij vindt het prima om ergens mee naar toe te gaan en kijkt zijn ogen uit als er andere kinderen zijn. Bovendien is hij net zo gek op eten als zijn ouders en wil hij alles proeven. Het liefst de hele dag ook haha #nevernoteating

Ik heb nu vakantie dus ga met de middagslaapjes van Noud ook in bed liggen. Dat de badkamer al een lange tijd niet is schoongemaakt vergeten we voor het gemak maar even haha. Slaap boven alles!

De komende tijd gaan we goed investeren om de rust weer wat terug te vinden. Hoe we dat gaan doen? Onder andere door onszelf niet meer zoveel te verplichten. Maar daar heb ik al een andere blog over klaarstaan, dus die lezen jullie binnenkort!

Verder gaat alles goed met ons hoor! Ik ben erg blij dat de zon weer wat vaker schijnt haha. Daar wordt alles een stuk leuker van!

Wij zijn inmiddels al een uur wakker dus we gaan er zo maar eens uit! Een fles voor Noud en een paar koppen koffie voor ons ;)

Bedankt voor het lezen, fijne dag! X

Volg:

Comments

 1. 28 februari 2019 / 08:02

  Gewoon doen wat het beste voelt hoor. Ook bij mij komen er soms wat minder blogs online als het even wat drukker is.

 2. 25 februari 2019 / 14:54

  Alles op je eigen tempo is het belangrijkste dat er is!

 3. 25 februari 2019 / 14:37

  Een blog is ondergeschikt aan kinderen. Als je weer wat rust hebt met de kinderen komt het bloggen vanzelf weer! Succes

 4. 22 februari 2019 / 09:12

  Fijn dat het slapen beter gaat. Dat is echt slopend vond ik, die gebroken nachten.

 5. Marjan
  21 februari 2019 / 11:39

  Leuke blog. Maar eh…. voor het schoonmaken van de badkamer heb je toch een moeder

 6. chucky1012
  21 februari 2019 / 09:52

  Dit is héél begrijpelijk…
  Ik herken het probleem want had jarenlang een huilbaby gehad….
  Vanaf de geboorte.
  Heb respect en neem alle rust en tijd….
  Het zal goedkomen maar forceer niets…..

  Een fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge