Lekker kortpittig! En nieuwe scrunchies van My Jewellery!

Goedemorgen! Sommigen hebben het al gezien, mijn haar is eraf! Ja ik hoor erbij hoor. Ik heb het al wel vaker kort laten knippen, maar dit keer was er geen ontkomen aan.

Mijn haar was blijkbaar na de zwangerschap meer uitgevallen dan ik in de eerste instantie dacht. Het is een bekend verhaal; na de zwangerschap kan je haar mogelijk uitvallen. Ik dacht daarbij meer aan kale plekken op je hoofd dan echt complete plukken haar die uit je hoofd zouden vallen. Nou ik heb het geweten hoor!

In september begon het me ineens op te vallen; korte plukjes haar op mijn hoofd die lekker deden waar ze zelf zin in hadden. Ik had geen idee hoe ik daar nou weer aan kwam! Ik gebruik goede producten voor en in mijn haar, heb een goede stijltang en föhnborstel en was mijn haar niet al te vaak. Bovendien slaap ik op een satijnen kussensloop wat ook beloofd goed te zijn voor je haar. Die plukjes groeiden wel bij maar toen ontdekte ik dat ik het ook aan de onderkant van mijn haar had! Nooooo! Het leek wel alsof ik een mat in mijn nek had. En het leek echt heel erg op afgeknapt haar. Toch door mijn stijltang dan?

Ik besloot dat het echt niet langer kon (het was geen gezicht!) en ging naar de kapper. Die zag gelijk dat het hormonaal was en ze kon zelfs raden hoe oud Noud was door naar de lengte van mijn haar te kijken haha. Het – wat ik dacht afgeknapte haar – was nieuw haar. Dat was dus allemaal na de zwangerschap uitgevallen en weer aan het teruggroeien. Eigenlijk was ik wel blij met dit bericht want dat betekende in ieder geval dat er niet nog meer haar uit zou vallen. Maar goed, het moest er dus wel af! Van mij hoor, ik vond het zelf niet mooi.

Er is best wat af gegaan en alles is nu op één lengte. En doordat bovenop mijn hoofd ook ‘nieuw haar’ groeit lijkt het alsof ik een soort pony heb, prima!

 

I love scrunchies

Mijn haar is gelukkig nog lang genoeg om om mijn nieuwe scrunchies te gebruiken! Die ontving ik laatst van My Jewellery. Ik had al een lichtroze en panterprint variant en nu heb ik een mooie bruine en velvet zwarte erbij. Ik vind ze zo leuk! Ik ben ook heel blij dat ook aankomend seizoen de focus nog ligt op deze scrunchies!

Ben jij ook zo gek op scrunchies of heb je er helemaal niks mee? Ik vind ze -naast dat ze erg handig zijn- ook erg leuk staan om mijn pols als accessoire. Bovendien zijn ze er in een heleboel soorten kleuren en stoffen dus met alles te combineren! Ik hou ervan! Het ziet er ook net iets leuker uit dan een gewoon elastiekje.

Ik ben benieuwd wat jij van scrunchies vindt! Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 8 maart 2019 / 21:39

  Ik heb toevallig een paar maandjes geleden mijn lange lokken ingeruild voor een kort kapsel. Die lengte vind ik echt heel erg tof. Staat je ook goed!

 2. Lieke van Veen
  5 maart 2019 / 19:39

  Kort haar staat je zo leuk en die scrunchies ook! Ik weet alleen niet of die scrunchies mijn ding zijn.
  Op mijn werk verkopen we ze voor 1 euro. Wellicht dat ik er een keer eentje kan proberen om te kijken hoe het staat.
  Die haarbandjes die een tijdje geleden in waren stonden mij in ieder geval niet.

 3. Natascha - BeautyOpinie
  3 maart 2019 / 19:57

  Ik ben ook gek op scrunchies! Net zoals ik je nieuwe kapsel super tof vind. Staat je heel mooi meid :)

 4. 2 maart 2019 / 10:52

  Staat je mooi. Lekker pittig kapsel. En heel leuk met de scrunchies. Ik gebruik ze vaak tijdens de yoga-les of als ik douche of mijzelf opmaak. Verder eigenlijk niet. Raar, want het staat heel leuk.

 5. 2 maart 2019 / 09:32

  Wat ben je toch een knappert zeg, het staat je super goed! Een heel fijn weekend :)

 6. Esther
  2 maart 2019 / 08:43

  Staat je goed hoor, zo’n kort koppie.
  Ik had “vroeger” ook heel veel scrunchies, in die tijd noemden wij het roesels.

 7. 1 maart 2019 / 14:01

  Ik vind je nieuwe kapsel heel erg leuk. Het is niet het klassieke ‘kort pittige kapsel’ gelukkig. bijzonder dat de kapper zelfs de leeftijd van je kind kon inschatten aan de hand van je haar!

 8. 1 maart 2019 / 12:04

  Je kapsel staat je erg mooi, ik vind het een leuke lengte. Ik wist niet wat scrunchies waren en heb weer wat bijgeleerd!

 9. 1 maart 2019 / 12:01

  Je kapsel staat je erg mooi. Ik vind het een mooie lengte. Scrunchies kende ik niet :) maar heb het even opgezocht en weer war bijgeleerd!

 10. 1 maart 2019 / 11:50

  Staat je superleuk! Ben zelfs een beetje jaloers haha, een scrunchie blijft bij mij het beste staan om mijn pols haha.

 11. 1 maart 2019 / 10:58

  Ik wist tot voor kort niet eens wat scrunchies waren, haha! Dit kapsel staat je leuk. Leuk model en mooie kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge