Photo Diary #27 Vakantie, sushi en wijn!

Goedemorgen! Ik heb weer een aantal kiekjes van afgelopen week (weken) op een rij gezet. Aangezien ik nog steeds geen klachten krijg over deze dagboeken blijf ik ze vrolijk maken! Kijk je mee?

Eens in de zoveel tijd heb ik enorm veel zin in pasta met rucola sla en een wijntje. Geen idee waar dat vandaan komt hoor, het is ook niet dat ik zo’n ontzettende pasta liefhebber ben. Ik hou niet eens echt zo van pasta met tomatensaus, meer deze variant met champignons en spekjes en room enz. Als je snapt wat ik bedoel. Het lijkt op deze foto een beetje eenzaam, maar Ron zat ook gewoon aan tafel hoor.

Geen idee waarom deze foto gedraaid is en mijn laptop werkt niet mee om de foto goed te krijgen. Even een beetje je hoofd draaien dus. Waar het om gaat zijn de nieuwe smaken paaseitjes van Jamin. Mijn zusje en ik gingen naar de stad om even in te slaan. Vooralsnog is kokos favoriet.

Noud trok zich even terug zoals je kunt zien. Hij besloot dat het wel een mooi plekje lag om te gaan spelen. Ik vond het wel een geinig tafereel.

Het voordeel van vriendinnen die ook vakantie hebben: sushi lunchen!

In de vakantie liet ik ook een stuk van mijn haar afknippen. Was erg nodig (lees hier waarom).

Dit shirt bestelde ik bij de H&M en ik vind ‘em zo leuk!

Lunchen met Ron en Noud in de stad!

Ik kreeg een super leuke goodiebag van Smartphonehoesjes.nl en daarin zat o.a. dit horloge. Ik vind het totaal niet leuk staan (verre van haha), maar ik vind het wel erg leuk om te zien hoeveel stappen ik zet per dag (tot nu toe gemiddeld 12.000, niet slecht toch?) én hoe lang (kort) ik slaap per nacht. Vooral dat met de diepe slaap en lichte slaap vind ik leuk om te zien.

Met vrienden lunchen bij van der Valk. Mijn wijntje bewaken met mijn leven want Noud heeft er ook wel oren naar.

Is natuurlijk ook niet aardig om je kind wortels en aardappels te geven om vervolgens zelf een hamburger naar binnen te werken. Noud was het er ook duidelijk niet mee eens en hield het nauwlettend in de gaten.

Hij heeft ook her en der wat nieuwe accessoires neergezet. Beetje sfeer creëren in zo’n nieuwbouwwoning, ik begrijp het wel.

Met vrienden gingen we uit eten (geen foto’s van, dus jullie zullen me maar moeten geloven) en daarna dronken we nog een drankje ergens anders in de stad.

En daar staat ‘ie hoor, in volle glorie. Ik kocht een andere fiets (moest wel, de mijne was gestolen) en zag zo’n mooi fietsstoeltje dat we die er gelijk op lieten zetten. Ik denk dat ik het plaatje nog wel even compleet maak met fietstassen (geen grap), want ik heb nu geen idee waar ik al mijn spullen moet laten als Noud in het stoeltje zit.

Bedankt voor het kijken! Hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad! X

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge