De beste basics voor iedere man!

Ik vind altijd dat mannen het qua kleding maar makkelijk hebben; een mooie spijkerbroek met een leuk shirt erboven en ze zien er al tiptop uit. Bij mij verschilt zoiets dus iedere dag; de ene dag zit dat zwarte jurkje heel erg leuk, maar de volgende dag vol ik me er net een rollade in. Net als mijn lievelingsspijkerbroek die de ene dag als gegoten zit, maar een week later nog niet eens tot over mijn knieën komt. Toch komt er voor mannen ook wel iets meer bij kijken; je kunt nog zo’n mooi shirt of leuk overhemd dragen, als je daar geen goede basic onder aantrekt ziet het er natuurlijk nog niet zo geweldig uit.

Gelukkig is daar Alan Red. Wie? Wat? Alan Red. Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar Alan Red is een klasse merk voor ondergoed en basic t-shirts. De shirts zijn perfect om onder een overhemd te dragen.
Een goede garderobe begint bij de juiste basis. T-shirts die perfect aansluit en bijna onzichtbaar is. De T-shirts zijn beschikbaar in zowel 100% katoen als in stretch/lycra kwaliteiten.

De beste basic T-shirts van Alan Red (of meest populair) zijn de Vermont en de Derby (ook in in de extra lange versies). De extra lange T-shirts zijn 5cm langer dan normaal en kruipen niet uit je broek. Ook de Alan Red Ottawa en Alan Red Oklahoma T-shirts zijn nu in extra long leverbaar.

Het is niet alleen voor dames van belang dat ze het juiste ondergoed (de juiste maat) dragen of het juiste topje onder die leuke blouse. Ook bij heren overhemden geldt: draag er een mooi basic shirt onder!

Dat mooie basics ook ‘gewoon’ gedragen kunnen worden (dus niet persé onder een overhemd), laat Lil’ Kleine zien. Hij lanceerde namelijk onlangs zijn eigen kledinglijn JORIK, waar hij laat zien dat je met gemak een basic wit shirt kunt combineren met een pantalon en sneakers.

Ik ben erg benieuwd hoe belangrijk jij goede basics vindt. Laat het me ggerust weten in de comments!

*

Bron afbeelding en uitgelichte afbeelding

Volg:

Comments

 1. 9 maart 2019 / 08:59

  Leuke onywikkrling. Mijn vtiend draagt altijd hempjes onder zijn blousr, maar ik zal dit eens laten lezen.

 2. 8 maart 2019 / 22:37

  Zelf vind ik een mooi, goed basic zwart of grijs shirt ook fijn

 3. 7 maart 2019 / 18:29

  Het merk was me tot op heden onbekend , zo te zien ook verkrijgbaar hier in België. Beslist gaan we die shirtjes binnenkort eens uitproberen gezien we werkgerelateerd ook vaak met kledij en wandelaccessoires testing doen. Bedankt voor de tip.

 4. 7 maart 2019 / 11:10

  Lange shirts zijn super voor mannen . Mannen zijn vaak te lang of de shirtjes te kort . Ik ga mijn man zeker deze shirts een keer laten passen .

 5. 7 maart 2019 / 10:01

  Ik ben heel blij dat mijn man zijn eigen basics uitzoekt en ik dat niet hoef te doen. Volgens mij besteld hij gewoon standaard Tommy, maar eigenlijk heb ik geen idee.

 6. 7 maart 2019 / 08:56

  Ook een review over basics, onmisbaar in elke garderobe en dus ook van een man :-)

 7. 7 maart 2019 / 08:55

  Ik heb altijd het idee dat een goede basic je outfit helemaal afmaakt. Ik heb weinig verstand van mode (of kleding) en het is ook niet echt een interesse van mij, maar ik weet wel dat basics onmisbaar zijn. Handig dat de shirts van Alan Red wat langer zijn zodat ze in de broek blijven zitten. Tegenwoordig is alles zo kort.. :)
  Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…Hoe kun je het beste je keukenkastjes organiseren?My Profile

 8. 7 maart 2019 / 08:53

  Ik heb altijd het idee dat een goede basic je outfit helemaal afmaakt. Ik heb niet veel verstand van mode en het is ook niet echt een interesse van mij, maar basics zijn onmisbaar! :) Fijn dat die shirtjes van Alan Red wat langer zijn zodat ze in je broek blijven zitten. Tegenwoordig is alles zo kort.. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge