Outfit: snake boots

Goedemorgen! Vandaag weer eens een outfit voor jullie! Dat veel van onze schoenen bij Sacha vandaan komen, komt vast niet als een verrassing. Wij shoppen er regelmatig omdat ze nou eenmaal voor zowel mannen als vrouwen ieder seizoen weer een heel uitgebreide collectie hebben.

Je begrijp dat ik iedere keer weer uitkijk naar de nieuwe collectie damesschoenen ;) Deze keer zocht ik een paar laarzen uit met slangenprint, oeh la la! Je houdt ervan of je vindt het spuuglelijk. Ik vind het leuk!

Toen ik ze uit de doos haalde wist ik wel gelijk: deze laarsjes moet je rustig combineren. Omdat ik niet weet hoe ik het anders moet omschrijven; ik bedoel ermee: niet aantrekken in combinatie met een super kort rokje (die heb ik niet eens), strak shirtje met meters inkijk (heb ik ook niet) of met andere wilde printjes. De schoenen vallen al genoeg op zeg maar.

Wat mij vooral aansprak (naast het leuke printje!) waren de gespen op de laars. Hierdoor worden ze net even wat anders dan anders en dat mag van mij altijd wel. De hak is perfect om de hele dag op te lopen en te werken! Althans, het werk wat ik doe. Als jij nachtdiensten draait in het ziekenhuis kan ik me voorstellen dat je de voorkeur geeft aan ander schoeisel.

Top: River Island
Broek: H&M
Laarsjes: Sacha

Hoewel ik dit soort laarsjes niet vaak draag (ik loop het liefst op sneakers) ben ik hier heel erg blij mee! Ze maken een simpele outfit net wat leuker en ik denk dat ze in de zomer ook erg leuk zullen staan onder een lichte spijkerbroek.

Tipje van mij: mocht je het niet fijn vinden om op hakken te lopen óf mocht je ze gewoon niet zo mooi vinden (kan allemaal!), kijk dan eens in de webshop bij de chelsea boots. Die lopen namelijk ontzettend comfortabel en zijn ook te koop met een slangenprintje!

Bestellen bij Sacha is gemakkelijk, als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 49,95 dan is de verzending gratis! Wanneer een artikel voorradig is in het magazijn, dan ontvang je het artikel binnen 1 – 3 werkdagen. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen ze het voor je uit een van de Sacha winkels. De levertijd ligt dan tussen de 3 – 5 werkdagen. Je wordt hier altijd keurig van op de hoogte gehouden! Wil je liever passen en de schoenen in het echt bekijken? Bezoek dan eens één van de 41 winkels, verspreid door heel Nederland.

Ik ben benieuwd wat je van mijn nieuwe schoenen vindt, laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 13 maart 2019 / 15:08

  ah ze zijn echt heel erg leuk! wil ze ook wel hihi

 2. 12 maart 2019 / 10:27

  Ik ben niet zo van de dieren printjes maar het staat jou wel super leuk

 3. ingrid
  9 maart 2019 / 20:03

  oh deze zijn echt super tf zeg! staan geweldig mooi

 4. Tania
  9 maart 2019 / 16:42

  Oh die zien er leuk uit. Zelf heb ik sneakers met slangenprint. Doet me er aan denken om ze eens vaker aan te doen

 5. 9 maart 2019 / 10:39

  Ziet er goed uit! Ik heb ook inderdaad liever sneakers aan, maar vooral omdat ze zo comfortabel zijn :)

 6. chucky1012
  8 maart 2019 / 23:09

  Prachtige boots
  Goed gecombineerd….

  Xoxo

 7. Laura
  8 maart 2019 / 18:16

  Toffe schoenen. Niet mijn smaak maar wel leuk

 8. 8 maart 2019 / 12:43

  Ik vind ze heel mooi en de print is ook erg trendy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge