Onze vakantieplannen voor dit jaar & waar willen we nog naar toe?

Nu ik dit schrijf kan ik eigenlijk niet langer wachten; ik heb zóveel zin in de zomervakantie! De afgelopen drie jaar zijn wij best veel op vakantie geweest; twee keer naar Aruba, naar Ibiza, naar Frankrijk en een weekend naar Euro Disney. We waren er aan toe laten we maar zeggen haha. Benieuwd naar onze vakantieplannen voor dit jaar? Lees dan gauw verder!

We gaan dit jaar… naar Zuid-Frankrijk! Naar dezelfde camping als waar we vorig jaar ook zijn geweest. Die vakantie toen kwam eigenlijk als een verrassing tussendoor want ik was pas twee maanden daarvoor bevallen en een vakantie stond niet echt op de planning. Maar wat waren we blij dat we er toen toch even uit zijn geweest. Dit jaar gaan we dus weer naar dezelfde camping, alleen blijven we nu wat langer. Twee weken om precies te zijn! Ik weet dat het nog zeker vier maand duurt maar ik heb er nu al zoveel zin in. Iedere dag zon, ontbijten met croissants en stokbrood, ’s avonds met een wijntje op de veranda, maak je om mij maar geen zorgen! ;-)

In 2016 en 2017 zijn we naar Aruba geweest en het staat zeker op ons lijstje om daar op korte termijn weer naar toe te gaan. De laatste keer dat we daar waren hebben we al wat rondgekeken naar kindvriendelijke hotels haha (Noud zat toen nog als klein garnaaltje in mijn buik).

Ook willen we heel graag naar Spanje op vakantie. Ik ben zelf nog maar één keer in Spanje geweest (met vriendinnen naar Salou), maar Ron kwam er altijd met zijn ouders. Het lijkt ons daarom ook super leuk om samen met Noud naar Spanje te gaan. Het leukste lijkt ons om naar Spanje op vakantie te gaan als mijn schoonouders er ook zijn, dan maken we er gewoon een mini familie vakantie van! Hopelijk volgend voorjaar! Dan zullen we met het vliegtuig gaan en dat zal dan ook de eerste keer zijn dat we met Noud gaan vliegen. Ik weet eigenlijk nog niet of ik daar tegen op zal zien of niet, vliegen naar Spanje met een twee jarige.. eerst deze zomer maar eens een autorit van 1200 kilometer zien af te leggen ;-)

Heb jij al vakantieplannen gemaakt? Ik ben benieuwd! Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 22 maart 2019 / 22:44

  oooh ik heb nog steeds niet geboekt. Maar zoals het nu lijkt wordt het mallorca met mijn zusje en onze 4 kids

 2. 21 maart 2019 / 10:48

  Zuid frankrijk ging ik vroeger ook vaak, nu veel naar Spanje waar ik echt men hart heb verloren! Vooral Ibiza dan, niet voor the nightlife maar wel voor het mooie eiland! <3

  Veel succes met de lange autorit! :)

 3. 20 maart 2019 / 19:53

  En Zuid-Frankrijk dat is dan richting de Cote d’Azur? Daar zijn wij zelf ook twee keer geweest, prachtige omgeving. En ja, Spanje, wij zijn net terug van een weekje Costa del Sol en willen dolgraag meer van dit land ontdekken. Voor juni staat alles nog open, maar het zou zo maar Spanje of Frankrijk kunnen gaan worden.

 4. 20 maart 2019 / 08:56

  Wat leuk! Ik wil ook graag weer op vakantie naar buiten Nederland.

 5. 19 maart 2019 / 20:57

  Zuid-Frankrijk is top! Heerlijk weer en mooie stranden. Heel veel plezier alvast, geniet van het vooruitzicht ;)

 6. 19 maart 2019 / 20:55

  Ah wat leuk zeg! Frankrijk is altijd goed en leuk! Ik kwam er ook altijd graag.

 7. 19 maart 2019 / 20:54

  Zuid-frankrijk is zalig! ’s morgens naar de boulangerie voor een nog warme baguette en lange avonden met plaatselijke wijn. Ik krijg ook al zin!

 8. 19 maart 2019 / 20:50

  Weekend je Achterhoek en paar weken Oostenrijkse Alpen in de zomer staan al op de agenda, misschien najaar nog een citytrip

 9. 19 maart 2019 / 20:20

  Wat een onwijs leuk vakantie plan! Leuk dat jullie nu alvast iets hebben om naar uit te kijken!

 10. 19 maart 2019 / 19:44

  Wat een lekker vooruitzicht. Zuid-Frankrijk is altijd goed, met een lekker weertje meestal. Ik heb twee dagen geleden ook mijn reis geboekt voor de zomer.. ik ga naar Jordanië. Ik ben benieuwd!

 11. 19 maart 2019 / 16:22

  oh leuk zeg, heerlijk om alvast iets geboekt te hebben! als het goed is gaan wij weer naar ibiza binnenkort. hotel is al geboekt, nu nog hopen op goedkope vliegtickets (zijn nu nog erg duur).

 12. 19 maart 2019 / 10:44

  Wat heerlijk dat je nu al voorpret hebt! De komende maanden kun je dan alvast ‘voor’ genieten : )

 13. chucky1012
  19 maart 2019 / 10:41

  Leuke plannen om naar uit te kijken….
  Met een klein kind is het begrijpelijk dat men aan speciale voorzieningen denkt die er aanwezig moeten zijn….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge