Outfit: Josh V

Goedemorgen! Ik heb mijn nieuwe shirtje van Josh V op de foto gezet en die wil ik graag aan jullie laten zien!

De top is een beetje glanzend en helemaal bedrukt met de ‘V’. In dezelfde kleur, maar nog net iets meer shiny. Op de laatste foto goed te zien! Dit shirtje zit heel erg lekker en vooral de afwerking bij de mouwen vind ik mooi. De top sluit mooi aan en is ook precies lang genoeg. Zoals je ziet valt hij perfect over mijn broek heen, maar kan hij ook prima iets erop of in de broek gedragen worden. De kwaliteit is goed, maar dag mag ook wel vind ik als je bijna €70 betaald voor een vrij simpel shirt haha. Deze top valt op maat (ik draag een XS), maar mocht je het liever iets losser willen dan raad ik je aan een maatje groter te bestellen dan je normaal doet.

Klik hier om de top gelijk te bestellen!

Volg:

Comments

 1. Natascha - Beautyopinie
  23 september 2019 / 19:58

  Staat je mooi zeg! Je hebt volgens mij ook helemaal je oude figuur terug he ;) Ik lees er wel eens wat over op je Insta maar je ziet er super goed uit!!

  • Laura
   24 september 2019 / 14:36

   Dankjewel! Haha, mijn oude figuur niet, qua kilo’s wel weer goed hoor!

 2. 22 september 2019 / 19:00

  Wauw mooi kleurtje ook, hij staat je geweldig

 3. chucky1012
  20 september 2019 / 06:49

  Wauw….
  Zo een pretty color.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge