Outfit: schoenen passen altijd!

Na heel lange tijd heb ik vandaag weer een outfit / schoenen artikel voor jullie klaarstaan! Tijdens mijn zwangerschap vond ik dat nooit zo leuk, maar nu Morris is geboren heb ik er weer zin in! Hoewel nog niet al mijn kleding van voor de zwangerschap past (wat ik niet gek vind, Morris is nog geen 3 weken oud), is er wel iets wat altijd past.. schoenen! En laat ik nou net weer een nieuw paar hebben ontvangen van Manfield!

Deze witte sneakers (met beige achterkant) komen uit de Manfield x Annic collectie en witte sneakers zijn natuurlijk altijd een uitstekend idee. Ik koop bijna ieder jaar wel een nieuw paar. Dat had ik dit jaar nog niet gedaan, dus deze zijn meer dan welkom! Mijn oog viel direct op dit paar, de beige achterkant vind ik super leuk! Ik merk dat ik steeds meer naar de beige / natuurtinten neig, vandaar dat deze voor mij makkelijk te combineren zijn. Ik vind het altijd wel leuk als kleuren in verschillende kledingstukken terugkomen. Nou moet ik zeggen dat deze outfit niet van je scherm af spat, zoals ik al zei, nog niet al mijn kleding past natuurlijk! Dus ik combineer de sneakers nu met een spijkerbroek en basic beige shirt.

En de spiegel stond op zolder in een klein hoekje (we creëren boven een werkplek voor Ron) dus ik moest een beetje improviseren qua foto haha. Lekkere pose dit dus. Maar zo zie je de schoenen wel goed! Jullie weten waarschijnlijk ondertussen wel dat ik vaste klant ben bij Manfield en er niet alleen voor schoenen goed kan slagen, ook voor tassen ben je er aan het goede adres. En wist je dat de sneakersokken van Manfield echt de allerbeste zijn? Ik kan niet zonder!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de rest van de Manfield x Annic collectie dan zou ik een kijkje nemen in de webshop, ze hebben o.a. deze sneakers met veel verschillende kleuren! En er is een heel leuke kortingsactie gaande! (Tip!)

Ik ben benieuwd of jij ook zo graag witte sneakers draagt! Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    14 juni 2020 / 12:41

    Zulke mooie sneakers.
    Ze matchen perfect bij iedere outfit.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge