Mijn nieuwe ketting van Vedder&Vedder

Ik heb ‘em eindelijk; de ketting die ik na de geboorte van Noud al wilde kopen. En waarvan ik blij ben dat ik dat toen niet gelijk heb gedaan..anders had ik nu weer nieuwe kunnen aanschaffen namelijk..

Het is een gepersonaliseerde zilveren ketting van Vedder en Vedder en ik heb er voor gekozen om van ons alle vier onze eerste letter te laten graveren.

Omdat ik alleen maar zilveren sieraden draag koos ik uiteraard voor een zilveren ketting. Deze staat echt al jaren op mijn verlanglijstje, ik vind ‘em zó mooi! Dit is de initial coin necklace en ik heb maat M qua lengte.

Na het plaatsen van mijn bestelling had ik de ketting binnen een week in huis, je wordt heel netjes op de hoogte gehouden van het hele proces zodat je precies weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Deze ketting doe ik niet meer af! X

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge