Ti Sento Milano X Danie Bles

Ik heb een aantal sieraden die ik iedere dag draag, dat zijn mijn Pandora armbanden, mijn horloge, trouw,-en verlovingsring en sinds kort mijn zilveren ketting van Vedder en Vedder.

Ik heb jaren geleden een kleurentest gedaan en daar kwam heel duidelijk naar voren dat zilveren sieraden het best bij mij passen. Dat klopt ook, want gouden sieraden staan mij niet zo. En dat is ook precies de reden dat ik altijd voor zilveren oorbellen kies.

In samenwerking met Ti Sento Milano heeft Danie Bles een fantastische collectie ontworpen. Het is een 16-delige collectie en het kenmerkt zich door vrolijke zomerkleuren in vintage stijl. Ik kreeg een paar oorbellen uit deze collectie opgestuurd en ik vind ze zó mooi!

Let wel op, het zijn oorbedels, dat wil zeggen dat je er ‘los’ niets aan hebt. Je hebt ook de oorbellen op onderstaande foto nodig. Dit zijn de Mix & Match oorbellen, dus je kunt afwisselen met de oorbedels.

Ik vind de kleuren geweldig en helemaal passend bij de zomer. Ik combineer de oorbellen met zilveren knopjes, maar er zijn ook veel oorbellen uit bovengenoemde collectie om mee te combineren.

Ik ben benieuwd wat jij van deze oorbellen vindt, laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. 1 juli 2020 / 13:21

    Ik vind ze leuk! Dat blauwe kleurtje staat mooi bij je haarkleur ook :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge