Photo Diary #14 Heel veel zon & samen naar Maastricht

Goedemorgen! Ik vind dat alles er veel leuker uit ziet als het mooi weer is, vinden jullie niet? Wat mij betreft mag het altijd wel zulk weer zijn als afgelopen week. Met heel veel zon! Laten we de herfst en de winter gewoon zitten. Wij waren afgelopen weekend in Maastricht en mijn eerste week zwangerschapsverlof zit erop! 

Maar die week was echt perfect! Want het was de hele week stralend weer, dus ik heb lekker vanonder de parasol genoten van het zonnetje. En ik zie dat ik teennagels lakken nog even op mijn to-do list moet zetten.

Mijn eerste ijsje van dit jaar! Of tenminste..het eerste ijsje dat niet gewoon bij ons thuis uit de vriezer komt.

Dit is onze nieuwe salontafel..iets kleiner dan wat we hadden. Het was namelijk een beetje krap bij de bank. Benieuwd hoe deze ons bevalt!

Smoothie! Het fruit moest op omdat we een weekend weggingen haha.

Onze Ikea aankopen! De lamp hangt inmiddels ook boven de eettafel.

Deze vrolijk gekleurde stoelen zag ik ook bij de Ikea. Ik durfde alleen niet uit te proberen of ze comfortabel zaten, want ik was bang dat ik er niet meer uit zou komen haha.

Vrijdag gingen we al op tijd weg, want we gingen een weekendje naar Maastricht. Eigenlijk naar Bemelen, een klein dorpje vlakbij Maastricht en Valkenburg. Een heel leuk hotel, met dit uitzicht!

En het eten in het hotel was erg goed! We zaten in Hotel Bergrust.


In Valkenburg aten we bij een Mexicaans restaurant (El Castillo) en kijk dan, deze twee stonden in het midden van het restaurant! Zo groot heb ik ze zelden gezien! Het eten was trouwens ook heel erg lekker, een aanrader.

In Maastricht op het terras bij De Zwaan. Dit is natuurlijk het bier van Ron, ik had IceTea ;) Voor iedereen die van (speciaal) biertjes houdt is het echt heel leuk om naar toe te gaan. Binnenin is namelijk een walk-in-beer-fridge waar je dus zelf je biertje kunt uitkiezen.

Op de terugweg besloten we nog even naar Sealife (in Oberhausen, Duitsland) te gaan. Dit lag praktisch op de route en we waren er al een lange tijd niet meer geweest! Sealife heeft een hele renovatie ondergaan, het begin is helemaal vernieuwd. Deze grote schildpad moesten we wel even weer opzoeken, hij/zij heet Twiggy. Ik vind het altijd zo leuk in Sealife. Er staan overal bankjes waar je lekker vanaf naar de vissen kunt kijken, heel rustgevend haha.

Deze week heb ik niet zo heel veel op de planning staan, ik wil in ieder geval de vluchtkoffer inpakken en klaarzetten. En beetje bij beetje het huis helemaal goed schoonmaken. Maar dat klusje stel ik nog even zo lang mogelijk uit haha.

Bedankt voor het kijken, hebben jullie ook genoten van het zonnetje? X

 

Volg:

Comments

 1. 25 april 2018 / 16:07

  Wat een fijne foto’s en overzicht! Dat ijsje, mjam. Ik vind het zulk raar weer. Had ik de winterjas van mijn dochtertje alweer in de was gedaan. Is het ineens weer best fris. Van heel warm naar heel koud. Van dat speciaalbier is een goede tip. Zowel H. als ik zijn weg van speciaalbiertjes.

 2. 25 april 2018 / 12:39

  Wat een leuke week! Gezellig zo’n weekendje weg. Ik ga De Zwaan even onthouden want ik hou wel van speciaalbiertjes. En inderdaad, van mij mag het elke week wel zomers zijn.

 3. 25 april 2018 / 11:39

  Fijn dat jullie zo genoten hadden van het prachtige weer ;-)
  Leuk dat jullie een paar dagen er tussenuit waren….

  Xoxo

 4. 25 april 2018 / 10:38

  Wat een leuke foto’s! Ik heb een paar jaar in Maastricht gewoond. Ik zou er dus als uitstapje niet snel voor keizen. Maar het is een mooie stad!

 5. 25 april 2018 / 09:59

  Heerlijke foto’s!! En die ikea stoeltjes zijn ook echt té leuk! Moet je toch maar eens even terug als je mini me op de wereld is!!! :-)

 6. 25 april 2018 / 09:25

  Wat ziet het er allemaal leuk uit, met het zonnetje. heerlijk hoor! En wat leuk een weekendje Maastricht, ik ben er al lang niet geweest, goed idee trouwens om weer eens heen te gaan.

 7. 25 april 2018 / 08:57

  Je hebt zeker geboft met het schitterende weer in je eerste week zwangerschapsverlof zeg : ) Een mooi begin!

 8. 25 april 2018 / 08:15

  Oh heerlijk ja, ik geniet er ook zo van! Het was alleen van ietwat korte duur. Dat terrarium in dat restaurant! Ik zou wel een beetje zenuwachtig worden om daar vlak bij in de buurt te zitten geloof ik….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge