Personal Body Plan – The Fat Burning Guide

Voor mijn zwangerschap scheef ik regelmatig over mijn voortgang met Personal Body Plan. Ik was er een aantal maanden mee bezig toen ik zwanger werd en er mee stopte. Ik heb alweer contact gehad en na de bevalling (wel ruim na de bevalling hoor, minstens 6 weken) mag ik weer beginnen. Ik ga dan beginnen met Personal Mommy Plan, dit plan is speciaal gericht op moeders die pas bevallen zijn en weer fit willen worden. En eerlijk? Ik kan niet wachten om te beginnen! Vorige week ontving ik het boek van Tom Barten, The Fat Burning Guide en vandaag laat ik jullie zien waarom ik hier nog gemotiveerder door ben geraakt!

Nu de zomer in aantocht is, leert Tom Barten je volgens de pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel hoe je er smokin’ hot uit kunt zien. Geen gekke regimes of wondermiddelen maar weten hoe je lichaam werkt en met je volle verstand gaan voor jezelf. 

Toms eigen transformatie is ook met vallen en opstaan gegaan en weet dus hoe moeilijk het kan zijn. Tom leert je niet alleen dat het het harde werken waard is, maar laat ook zien dat je kunt genieten van het proces. Dit boek velt geen oordeel, het moedigt juist aan hypes te doorprikken en – ongeacht je startpunt – te beginnen aan de beste versie van jezelf. Met Tom en zijn team als persoonlijke aanmoedigingsteam. 

Tom Barten is oprichter van Personal Body Plan en heeft als missie zoveel mogelijk mensen te helpen de fitste versie van zichzelf te worden. Inmiddels begeleiden hij en zijn team van coaches en experts online dagelijks meer dan 10.000 mensen.

Door mijn positieve ervaringen met PBP weet ik al voor een heel groot deel wat me te wachten staat. Ik weet nog heel goed dat toen ik begon met PBP ik er pas achter kwam dat ik veel te weinig voedingsstoffen binnen kreeg. Ik at wanneer ik honger had en eigenlijk ook gewoon waar ik zin in had. Ik sportte een aantal keer in de week dus ik dacht dat ik alles wel goed deed. En er was niet eens zo heel veel mis mee, maar er konden nog heel veel dingen beter! Bij PBP krijg je een coach aangewezen die jou persoonlijk begeleidt. Wekelijks heb je daar via de app contact mee. Je kunt vragen stellen en feedback vragen op jouw voeding.

Er wordt niet alleen aandacht geschonken aan voeding, maar ook de pijler gedrag komt aan de orde. Door middel van gedragslessen (korte verhaaltjes per dag) en vragen over jezelf leer je jezelf beter kennen. Je kunt achterhalen waar jouw gedrag (en voedingspatroon) vandaan komt en hoe je dat eventueel kunt doorbreken.

In het boek lees je hoe je verstandige keuzes kunt maken qua voeding. En ook dat het geen kwaad kan om een paar wijntjes te drinken. Wie wat wil bereiken moet er natuurlijk wel wat voor doen, dus weet je dat je ’s avonds een feestje op de planning hebt staan, is het verstandig om daar de rest van de dag wel wat rekening mee te houden. En dan zul je zien dat je nog prima uitkomt qua calorieën!

Ik had het boek heel snel uit en zoals ik al zei: ik kan niet wachten om na de bevalling weer te beginnen!

Het boek van Tom Barten is te koop bij de meeste boekhandels (de eerste oplage is al uitverkocht!) voor een adviesprijs van €20,-. Je kunt dit boek ook verkrijgen als E-book, dan betaal je €15,-.

Zou dit iets voor jou zijn? Laat het gerust weten in de comments! 

*

Volg:

Comments

 1. 26 april 2018 / 10:38

  Interessant vind ik dit altijd zulke dingen. Ik ben nu zelf ook op dieet met de bruiloft in het vooruitzicht en wat me hier zo aanspreekt is dat persoonlijke contact met een coach. Ik kan me namelijk zo voorstellen dat ik net zoals jij zelf aangeeft te weinig voedingsstoffen binnenkrijg, gewoon letterlijk omdat ik aanzienlijk minder eet.

  • Laura
   26 april 2018 / 10:40

   Ja precies! En het afvallen ging bij mij juist 100 keer beter toen ik meer at! En dan veel gevarieerder en precies van alles wat..(zuivel, eiwitten, brood etc)

 2. 26 april 2018 / 07:00

  Interessant!
  Nooit geweten dat er zoiets is voor moeders die na hun bevalling snel weer op goed gewicht willen komen…

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge