Photo Diary #18 Zomer, barbecue & naar Frankrijk!

Goedemorgen! Genieten jullie ook nog zo van het mooie weer? Het is dus echt al ongeveer sinds half april mooi weer! Hoe fijn is dat. Van mij mag het tot en met oktober wel zo blijven. Eigenlijk mag het van mij het hele jaar wel zo blijven, heerlijk! Ik heb weer wat foto’s voor jullie verzameld en ook al doe ik weinig bijzonders, ik heb er het beste van proberen te maken! Kijk je mee?

Na 7 weken (!) liet ik eindelijk mijn nagels weer eens doen, ik kon er gewoon niet eerder tijd voor vinden. Je begrijpt dat het er echt niet meer uitzag! Ik koos deze keer voor een neutrale kleur en heb direct voor over een maandje een nieuwe afspraak gemaakt.

Drankjes drinken met vrienden, ik hou van zulke zomeravonden!

En de volgende ochtend worden we weer gezellig wakker door deze vrolijke baby! Zó lief als hij lacht, ik vind het dan net een dolfijntje haha.

Alle ramen en deuren open, heerlijk! Kan het mooi even doorwaaien dan. Dat is een groot voordeel van vroeg wakker zijn, het is dan nog wat minder warm.

Personal Body Plan maaltijd! Ik ben inmiddels bijna 8 weken bezig en oh wat heb ik nog een lange weg te gaan! Maar ik geef niet op!

Familiekiekje!

We zijn een weekje naar Zuid-Frankrijk geweest, op visite bij mijn ouders. Dat was zó leuk en gezellig. Even een weekje eruit, lekker hoor na deze hectische tijd. Ik ga er nog een apart artikel over schrijven (met een baby naar Zuid-Frankrijk), maar ik kan alvast vertellen dat het heel goed ging!

Chillen!

Ik had ook eindelijk tijd om een boek te lezen!  Vlak voor ik op vakantie ging ontving ik dit boek van Jamie Li, erg leuk vakantie-lees-materiaal! Leest makkelijk weg!

In een klein dorpje vlakbij waar wij zaten zit een heel goede pizzeria dus daar gingen we gezellig met z’n allen eten. En omdat je daar wat hoger zit heb je vanuit het restaurant uitzicht op de Mont Ventoux.

Ik maakte op vakantie ook een foto van mijn nieuwe armbandje van Smuk By Flo. Ik mag er eentje weggeven dus kijk even hier op mijn Instagram pagina hoe je meedoet!

Bij thuiskomst was er een mega grote doos bezorgd. Ik vind het heel leuk als PR bureaus zoveel aandacht besteden aan hun perspakketten. Dit zijn twee nieuwe lijnen van Andrélon. Kijk dat gouden bestek! Love it!

Ik pas bijna niet in de spiegel, maar vooruit. Noem me oppervlakkig, maar ik kan echt niet wachten tot ik mijn oude figuur weer terug heb. Ik heb inmiddels wel geaccepteerd dat het echt nog wel een paar weken zal duren en heb gisteren online wat nieuwe zomerkleren besteld. Mijn ‘eigen’ kleding past wel, maar zit gewoon echt nog veel te strak. En daar baalde ik iedere dag van. Maar goed, die kilo’s gaan er gewoon (op de manier hoe ik ze kwijt wil raken) niet zo heel snel af, dus kan ik maar beter een maatje groter bestellen. Zodat mijn kleding deze zomer in ieder geval lekker zit haha.

Oke, beetje tegenstrijdig dit dan, deze barbecue foto haha. Maar een barbecue kan prima als je bezig bent met Personal Body Plan en dat maakt het ook juist zo’n fijn plan. Ik hoef niet te leven op sla, komkommer en water, maar kan gewoon alles eten. Alleen dan met mate ;-)

Bedankt voor het kijken! Genieten jullie ook zo van deze heerlijke zomer? Fijne zonnige dag! X

Volg:

Comments

 1. 2 augustus 2018 / 20:58

  Ach lieve schat hoezo ‘je past niet in de spiegel’. Je ziet er geweldig uit hoor, echt! Ah, ik kreeg die fantastische mand ook van Andrelon, dat gouden bestek heeft al een mooi plaatsje in de keuken, haha, daar was ik nog het meest blij mee. (alhoewel ik natuurlijk snap dat het om de shampoos ging hoor) Oh ja, en het is vaatwasserbestendig;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…S.O.S. Zijn dure verzorgingsproducten altijd beter?My Profile

 2. 2 augustus 2018 / 11:08

  Leuk dat jullie op holiday geweest waren ;-)
  Jij bent heel goed bezig wat betrefdt om je oude figuurtje weer terug te kunnen krijgen…..
  Zulke mooie foto’s.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge