Photo Diary #21 Eten, eten & eten

Goedemorgen! Leuk dat jullie weer hebben doorgeklikt voor een overzichtje van wat ik de afgelopen tijd heb uitgespookt. Dat is eigenlijk niet zo heel erg veel haha. 

Nu ik de foto’s ook terug kijk zie ik dat ik vooral heb gegeten haha. Ook heb ik thuis nog wat dingen gedaan en heb ik ’s avonds rustig aan gedaan. Dat vind ik nu het weer kouder en vroeger donker wordt ook echt geen straf! Bovendien hebben we de laatste tijd weer wat korte nachten (Noud bouwt graag een feestje rond 4 uur ’s nachts) dus kan ik alle extra uurtjes slaap wel goed gebruiken!

Als ik vrij ben en Noud slaapt overdag twijfel ik altijd over wat ik moet doen. Of het huis schoonmaken en wat nuttigs doen óf even gaan chillen. Vaak ga ik eerst als een malle door het huis heen en ga ik dan lekker op de bank tv kijken. Vorige week was ik zó moe dat ik in bed ben gaan liggen. Noud lag lekker naast me te slapen en ik hield een Extreme Couponing marathon. Heerlijk!

Met Ron en Noud lunchen in de stad! Ik neem heel vaak een club sandwich, zo lekker!

Dit leuke boekje van Sophie de Giraf zag ik bij Prenatal. Heel leuk, ik wist niet eens dat ze er ook boekjes van hadden!

Deze moest ik wel kopen! Zo schattig. Nog wel twee maten te groot, maar daar groeit ‘ie wel in lijkt me!

En weer lunchen! Fijn hoor, die twee extra vrije dagen.

Even een snel ontbijtje tussendoor. Ik maak dan vaak een smoothie, vind ik erg handig! Kan ik opdrinken terwijl ik met van alles en nog wat bezig ben.

Ron was naar een wedstrijd van Schalke (voetbal) en voor de gelegenheid trok ik Noud zijn Schalkerompertje aan. Schattige mascotte toch?

High Wine!

Deze super mooie kinderstoel (STOKKE) kregen we van mijn oma toen Noud werd geboren. Hij krijgt nu echt eten en vind het helemaal geweldig om in de stoel te zitten. Het in elkaar zetten was even een klus, maar kijk hoe mooi!

Super makkelijk en super lekker recept: tacobootjes (cuties) met mais, garnalen en tomaat. Bovenop crème fraîche met avocado.

Een nieuwe Puckababy slaapzak voor Noud. Dit is de 4 seasons bag. En die is zo ongelooflijk zacht en warm van binnen. Ik ben er jaloers op! Hij heeft er nog niet in geslapen trouwens, dat vind ik een beetje eng omdat hij zich omrolt. Ik weet niet hoe makkelijk het terugrollen gaat in zo’n slaapzak.

Nieuwe shampoo en conditioner! Hoor je later meer over! Ruikt in ieder geval erg lekker!

Kipnuggets eten, ik eet er veel minder van dan eerst maar och och wat zijn die lekker!

HAPPY SOCKS!

En bijkletsen met dushi’s uit Aruba! We hebben elkaar daar in 2008 tijdens onze stage leren kennen en we spreken nog steeds 1 á 2 keer per jaar af. Super gezellig!

Bedankt voor het kijken jongens! Deze week heb ik een normale, rustige week. Ik ga werken en dit weekend samen met Ron naar het concert van Jan Smit, zin in! X

 

Volg:

Comments

 1. 2 oktober 2018 / 21:11

  Food is altijd gezellig haha en gossie die lachende foto, so cute!

 2. 2 oktober 2018 / 20:43

  Oooh, wat een fijne week! Ik twijfelde ook altijd wat ik zou gaan doen als de meisjes in bed lagen overdag.. Maar nu slaapt de oudste overdag niet meer; en baal ik dat ik soms niet meer kan chillen. Ik zou er maximaal van genietnen als ik jou was! haha!

 3. 2 oktober 2018 / 19:03

  Wat een leuke photodairy. Prachtige foto’s. Zo te zien heb je heerlijk gegeten.

 4. 2 oktober 2018 / 19:03

  Wat een leuke photodairy. Prachtige foto’s. Zo te zien heb je heerlijk gegeten.

 5. 2 oktober 2018 / 17:16

  Ohhh dat ‘sprijker-broekpak-ding’ is zo meeega leuk!! Verder zie ik zoveel lekker eten, ik krijg trek!

 6. 2 oktober 2018 / 16:15

  Oh wat heerlijk om zo bijna niks te doen…Dit soort dagen zijn om te koesteren.
  Fijn he, de Tripp Trapp? Ik vind ze echt onmisbaar in huis!

 7. 2 oktober 2018 / 15:59

  ik zag lekker eten voorbij komen in ieder geval. kreeg vooral trek haha

 8. 2 oktober 2018 / 11:35

  Aaaaah wat een hoop lekkers! Die tacobootjes lijken me echt heerlijk.

 9. 2 oktober 2018 / 10:35

  Ik hoef het niet te zeggen maar geniet van je vrije dagen met je zoontje. Ze zijn sneller groot dan je beseft.

 10. chucky1012
  2 oktober 2018 / 06:24

  Zo een leuke week had jij!
  Schattig tuinpakje

  Fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge