Photo Diary #46 Mijn verlof is voorbij!

Goedemorgen! Op het moment dat dit online komt ben ik alweer 3 weken aan het werk. Net zoals de meeste mensen werk ik voornamelijk vanuit huis al ben ik wel enkele dagen op school te vinden voor de noodopvang. Het is echt best wennen, vooral de ochtenden haha.

We wonen vlakbij het park en het is erg fijn om daar even naar toe te gaan om te wandelen en om te spelen (Noud). Even frisse lucht naast al dat binnen zitten.

Zelf pizza maken! Dit is zo’n pizza met bloemkoolbodem. Die met veel tomatensaus best goed te eten was.

En ook hier gaan we regelmatig even spelen. Dit speeltuintje zit achter ons huis en dat is ideaal!

Wie is er nog meer aan het puzzelen geslagen?

Dit was mijn Jan de Hoop momentje. Mijn mok matchte bij mijn vest. Mijn dag kon niet meer stuk, dat begrijp je.

Als er iets is wat hier in huis z’n geld al ruimschoots heeft opgebracht is het dit Ikea keukentje. Noud speelt er zoveel mee. En met echt eten is het allemaal nog net iets leuker, dat snap ik.

Simpel outfitje waar je mij echt in kan uittekenen. Spijkerbroek en simpel shirt. Ik ben tijdens het verhuizen al mijn Nikkie jolie tops weer tegengekomen en heb ze helemaal herontdekt. Die zitten zó lekker!

Een nieuwe spiegel in de hal!

Dit boek las ik in 2 avonden uit. En dat zegt iets want de laatste maanden heb ik de concentratie van een visstick. Sinds de geboorte van Morris vind ik het werk van verloskundigen heel fascinerend en ik was dan ook heel benieuwd naar dit boek. Wat mij betreft zeker de moeite waard om te lezen.

Wazige foto vroeg op de ochtend gemaakt, maar waar het om gaat is dat ik mijn haar hier geborsteld hebt met de B.R.U.S.H. Dat is een warmteborstel en ik ben verkocht!

En de sushi van laatst. Ik mis het wat sushi betreft echt om buiten de deur te eten. Sushi uit een plastic is dan toch iets minder lekker.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge