Posters van Desenio

Het is inmiddels al een tijd geleden dat ik deze posters bestelde, maar ik wilde wachten met uitpakken tot mijn nieuwe huis klaar zou zijn. De posters (en de lijsten ook!) komen van de Zweedse webshop Desenio, dé online plek om jouw interieur op te vrolijken. In samenwerking met Desenio mocht ik een aantal posters en bijpassende lijsten uitkiezen en ik ben er zo blij mee!

Desenio is in 2010 opgericht door Martijn en Helena. Zij hebben een grote passie voor design, wooninterieur en kunst. Ze bedenken en ontwerpen posters die in hun webshop verkrijgbaar zijn. Super handig dat je daarbij ook lijsten bestellen in zwart of wit hout, eiken, goud, koper of passe-partour. Of je besteld alleen posters en hangt ze op met washi tape!

~DSC_0282 ~DSC_0280 ~DSC_0284 ~DSC_0283

Ik vond het best lastig om een keuze te maken, ik zag zóveel leuks! Desenio schiet daarbij te hulp want iedere poster is in een interieur gefotografeerd, meestal in combinatie met een aantal andere posters. Zo kom je op ideeën waar je zelf wellicht niet aan gedacht had.

Je bestelt de posters online en de levering duurt tussen de 3 en 8 dagen. De posters zitten opgerold in een stevige koker en de lijsten worden ook goed ingepakt.

Ben je benieuwd naar alle andere posters, prints en lijsten van Desenio? Neem dan een kijkje op hun website! Welke is jouw favoriet?

*

Volg:

Comments

 1. 23 augustus 2016 / 18:51

  Die zijn erg mooi!
  Ik zit in de webshop te kijken ook hou ik van wereldkaarten.
  Of die met meerdere lipsticks.

  Xoxo

 2. 23 augustus 2016 / 12:19

  oh die zijn leuk! die lipstick<3 Mooie teksten ook, erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge