Prodent White Now Glossy Chic

LET’S FACE IT: we willen allemaal een shiny Hollywood smile, zonder chemische behandelingen te ondergaan of een agressieve whitening tandpasta te gebruiken. Veel mensen denken nog steeds dat ze moeten kiezen tussen een goede tandpasta of wittere tanden. Niets is minder waar! Prodent introduceert nu Prodent White Now Glossy Chic. Deze tandpasta biedt de perfecte balans tussen Beauty & Health en zorgt voor een verzorgd gebit, direct wittere tanden en een glossy finish.


~DSC_0306 ~DSC_0307

De kracht van blauw schuim
Blauw en geel zijn tegenovergestelde kleuren, waardoor de effecten elkaar opheffen. Om die reden maken professionele make-up artists en fotografen vaak gebruik van blauwe elementen om de huid op foto’s lichter te maken. Dus waarom die techniek niet gebruiken voor wittere tanden?
Prodent White Now Glossy Chic bevat de bekende Blue Light Technology met miljoenen delicate Blue Light deeltjes. Dit klinkt voor mij als een heleboel blabla, maar goed. Als het werkt zul je mij niet horen. Zodra deze deeltjes in contact met je tanden komen vormen ze een kleurenfilter en creëren ze een direct visueel wit effect. Dit optische effect blijft werken op je tanden, zelfs na het wegspoelen van het tandpastaschuim. Klinkt goed!

~DSC_0308

Het is moeilijk te zeggen of deze tandpasta echt werkt. Ik heb wel het idee dat mijn tanden er iets frisser uitzien.

De Prodent White Now Glossy Chic is vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.

Geloof jij in het gebruik van dit soort tandpasta’s? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 6 september 2016 / 20:21

    Ik vind deze tandpasta heerlijk vanwege z’n langdurige frisse smaak! Of hij m’n tanden wit maakt, weet ik ook niet zeker haha.

  2. 3 september 2016 / 06:57

    Wat ziet dat er leuk en opvallend uit!
    Ik heb nog nooit een tandpasta geprobeerd om wittere tanden te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge