Review | ARTDECO Paradise Island Spring/Summer Collectie 2017

Geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie zonsondergang; de nieuwe ARTDECO Paradise Island zomercollectie brengt je naar paradijselijke eilanden. De collectie bestaat uit lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint, gecombineerd met trendy statementlippen voor een opvallende zomerlook!

Een collectie die op mijn (nog bleke winterhuid) geschreven is! Ik ben gek op witte stranden, een mooie zee en palmbomen. Ik laat jullie vandaag de nieuwe Sunny Glow bronzer zien.

De “Sunny glow” Glow Bronzer combineert twee subtiel glanzende tinten voor een natuurlijke, gebruinde gloed. De Glow Bronzer is makkelijk en subtiel aan te brengen en zorgt voor een langdurige briljante kleurschittering. De minerale olie- en parabeen-vrije bronzer is met haar exclusieve ontwerp en driedimensionale patroon een ware eyecatcher.

Kijk nou hoe mooi! Ik vind het echt een plaatje om te zien. De verpakking is stevig en mooi afgewerkt met gouden details. Ik krijg er gelijk een zomers gevoel van! De kleur is aanwezig, maar zorgt voor een subtiel gebruinde huid.

En ja, voor deze tropische review heb ik natuurlijk mijn arm met m’n palmboom tattoo gebruikt ;)

Ik ben erg benieuwd naar de rest van de collectie en met name naar de ombre lipsticks.

Wat vind jij van deze collectie? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge