Laura’s week #99

Goedemorgen! Pak er een kopje thee/kop koffie bij want het zijn nogal wat foto’s vandaag. Zoals ik al zei ben ik erg druk geweest en heb ik zo langzamerhand alles weer een beetje onder controle. Dit zijn foto’s van de laatste 2 weken!

Ik pakte mijn blender erbij en mixte kwark met aardbeien. Dat werd een lekkere smoothie! En na lange tijd weer eens pubquizen!

Op school vierden we juffendag, de hele dag feest! Op de laatste schooldag zaten we bij Bluff op het terras.

Deze foto’s staan niet helemaal goed bij elkaar want de foto in de bal is gemaakt tijdens de teamdag met collega’s. Zo leuk. We waren bij het Hulsbeek in Oldenzaal en ik wilde altijd al eens in zo’n bal op het water haha. En de laatste schooldag…een leeg lokaal!

Ik heb weer veel kleren op United Wardrobe gezet. Een lege kast dus ruimte voor nieuwe spullen! En ik kocht een broodtrommel. Haha. Ja echt. Mijn voornemen is om na de zomervakantie gezond te gaan eten en fatsoenlijk te eten op mijn werk. Deze leek me wel geschikt.

Selfie! Ron en ik gingen naar het Dolfinarium, deze knuffel namen we mee naar huis!

Garnalen scheppen bij Jumbo. Echt heel handig dat dat kan. Je kan zelf de kruiden kiezen en net zoveel meenemen als je nodig hebt. Naast de oranje Tony vind ik dit de lekkerste chocola!

Bodypumpen! En met Ron naar de bios, we gingen naar de nieuwe Spider-Man. Heel leuk!

Op advies bestelde ik deze eiwitrepen. Die zijn lekker joh, net snoep. En ik toverde zomaar dit gerecht op tafel. Ik was alleen en normaal zou ik chips of een tosti eten maar nu kookte ik dus dit. Applaus.

Eerst eten bij Sorrentino (leukste Italiaanse restaurant in Enschede) en daarna pubquizen! En ondanks dat het nog niet echt zomervakantie weer is, is het wel tijd om te barbecueën!

Vrijdag waren Ron en ik de hele dag in Centro (Oberhausen, Duitsland). Ik zag deze schoenen, het paar met flamingo’s is van Esprit. Ik heb ze beide niet meegenomen maar twijfel nog wel een beetje!

Zo dat was het hoor jongens. Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge