Review: B.R.U.S.H

Eind vorig jaar ging mijn föhnborstel kapot en moest ik -zoals je zult begrijpen;-)- per direct op zoek naar iets anders. Op Instagram had ik al een paar keer de B.R.U.S.H voorbij zien komen. Maarja, er was geen noodzaak om die te bestellen en ik probeer toch iets minder roekeloos met mijn geld om te gaan.

Maar goed, toen ging dus ineens mijn föhnborstel kapot en moest ik wel. Ik heb er 5 minuten over nagedacht en toen de B.R.U.S.H besteld.

De B.R.U.S.H warmteborstel is de perfecte tool waarmee je prachtige slag en/of volume in het haar kan creëren. Doordat de technische onderdelen geïnfusseerd zijn met keratine, arganolie en macademiaolie is het resultaat pluisvrij en glad. Ik vind dat mijn haar na gebruik van de borstel nog wel een klein beetje olie kan gebruiken, maar ik heb dan maar echt heel weinig product nodig. Het resultaat met deze B.R.U.S.H is zoveel keer mooier dan wanneer ik een föhnborstel gebruik.

Links is mijn haar net gewassen en geföhnd. Ik heb er alleen een beetje bescherming in gedaan. De foto op rechts is nadat ik mijn haar geborsteld heb met de B.R.U.S.H. Ik heb er verder niets aangedaan, ik kies er wel voor om wanneer ik de deur uit ga nog wat serum of olie in mijn haar aan te brengen zodat het nog iets meer glanst.

Hier zie je mijn haar van de voorkant. De slag blijft er de hele dag inzitten en ik hoef er de volgende dag nog maar een paar keer doorheen en het zit weer goed. Na een paar dagen maak ik gretig gebruik van droogshampoo en deze combinatie zorgt ervoor dat ik mijn haar maximaal 1 keer per week hoef te wassen. En jongens, dat scheelt tijd! Haha.

Het makkelijkste is om de warmteborstel te gebruiken op droog haar, maar mocht je erg handig zijn met twee handen tegelijk kun je ‘em ook in combinatie met een föhn gebruiken. De B.R.U.S.H. Warmeborstel warmt in slechts 90 seconden op tot 180°C graden en is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes; 40mm en 30mm. De 40mm is geschikt voor langer haar en hiermee creëer je grovere golven dan met de 30mm. 

Ik heb deze warmteborstel online gekocht, maar mocht je nieuwsgierig zijn raad ik je aan om eens te informeren bij je plaatselijke kapsalon. Zij verkopen deze wellicht ook en zo kun je ze in deze tijd ook nog een beetje steunen. Alle beetjes helpen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge