Review: HEI POA – de zomer in een flesje

Verwen je huid met Hei Poa en omgeef je met de geur van een tropisch eiland, de zomer, de zon, wuivende palmen en een azuurblauwe zee. Dat is de magie van Hei Poa. Maar dat niet alleen: Hei Poa is een exotische parfumolie die bestaat uit 95% pure Monoi olie. En is daarmee een eeuwenlang beauty geheim uit Tahiti. Hei Poa is een weldaad voor zowel huid en haar, dankzij de verzorgende en kalmerende eigenschappen.

Hei Poa is al meer dan 40 jaar geliefd in Zuid Europese landen als Griekenland, Frankrijk en Spanje. In ons land vrijwel niet verkrijgbaar. Maar nu dus ook in Nederland: heipoa.nl

De roots van de lijn zijn de oliën voor de huid. In diverse exotische geuren met meer dan 95% zuivere Monoi olie uit Tahiti. Naast de populaire oliën zijn de tropisch geurende suncare producten favoriet. Deze maken het vakantie gevoel compleet!

Monoi is een oud Tahitiaans woord dat ‘geparfumeerde olie’ betekent. En wordt al sinds onze jaartelling gebruikt door Tahitiaanse vrouwen voor de dagelijkse verzorging van hun huid en haar. Baby’s worden ermee ingewreven om hun huidjes zacht te houden na ‘n bad. Maar ook surfers, duikers en Maori vissers gebruiken graag Monoi om hun huid te beschermen tegen de invloeden van het zoute water en de zon. Verder wordt het gebruikt als badolie, zonnebrandolie, voor de verzorging van het haar, massages en als verzachtend middel na zonnebrand.

Ik heb al vaker over Monoi de Tahiti producten geschreven, ik vind de geur zó ontzettend lekker. Ik noemde het altijd zomer in een flesje dus ik vind het erg leuk dat Hei Poa hetzelfde gevoel heeft.

HEI POA OIL TIARE €11,99/100 ml

Het beauty geheim van de mooie Vahini of Tahitiaanse vrouwen. Al meer dan 200 jaar wordt dit al gebruikt voor de dagelijkse verzorging van hun huid en hun prachtige haren. Monoï oil is een weldaad voor zowel je huid en haar dankzij de verzorgenden en kalmerende eigenschappen. Monoi olie wordt gemaakt uit kokosolie die verrijkt is met de essentie van de Tiarebloem. De bloem is ook terug te vinden in het flesje. Hei Poa Tiare ruikt alsof je op n tropisch eiland bent aangekomen. Al meer dan 40 jaar is dit de meest populaire olie van Hei Poa. Omdat de olie zo puur mogelijk gehouden wordt stolt deze bij een temperatuur onder de 22 graden. Dus zet het flesje even in de zon, of onder de warme kraan. Of neem het mee onder de douche. Na het douchen is de olie dan weer vloeibaar, heerlijk geurend en klaar voor gebruik.

SUN OIL SPF 15 TIARE €14,99/150 ml

Een heerlijke zon bescherming, die het zon, zee en strand gevoel compleet maakt! Deze olie beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen. Het is een droge olie die onmiddellijk door de huid wordt opgenomen en is niet vettig. De textuur voorkomt dat zand aan de huid kleeft en bovendien is deze olie waterbestendig. Omring jezelf met de heerlijke Tiara geur tijdens het zonnen.

Bron

*

Ken jij deze producten al? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 5 augustus 2017 / 14:20

    Ik kende dit merk nog niet, klinkt als mooie en goede producten.

  2. 5 augustus 2017 / 08:50

    Mooie flessen dit ken ik niet.
    Waar had je dit gekocht?

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge