Review: Kenzo World

Voordat ik op vakantie ga koop ik altijd een nieuwe parfum. Op vakantie gebruik ik dan alleen die parfum zodat ik als ik thuis ben en de geur ruik aan die vakantie terug denk. Afgelopen september bracht Kenzo een parfum uit: Kenzo World.Ik vind Kenzo een mooi merk en was dan ook erg benieuwd naar de parfum!

dsc_0785g dsc_0786g dsc_0787g

De kleur van de verpakking en de flacon vind ik super mooi! De flacon heeft de vorm van een oog, de dop is rubberachtig en de lijnen moeten de wimpers voorstellen. De bedel in het midden moet de pupil  voorstellen.

De geur wordt omschreven als bloemig en sensueel. De hoofdnoten zijn pioenroos, jasmijn en amboxan. Als de geur is ingetrokken ruik ik voornamelijk musk.

Kenzo World Eau de Parfum is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 75 ml en is o.a. te koop bij Douglas.

Ken jij deze parfum al? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 4 november 2016 / 17:58

    ik wist helemaal niet dat Kenzo ook parfums had… grappige flacon!

  2. 4 november 2016 / 16:49

    Wat een aparte flacon! De geur lijkt me erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge