Wereldkaart van Wereldkaarten.nl

dsc_0808g dsc_0810g

Beetje bij beetje komt er steeds meer kleur en leven in huis. In het begin vond ik het zo kaal en had ik telkens het idee dat er nog iets mistte. Lampje hier, fotolijstje daar, kaarsjes op tafel, een plantje in de hoek….en een wereldkaart op de wc! Haha. Logisch!!

Ik kreeg deze kleurrijke wereldkaart opgestuurd  van Wereldkaarten.nl en hij staat zo fleurig en gezellig in de wc. Ik koos voor een ecoline wereldkaart op plexiglas van 30 x 40 cm.

Ze verkopen veel verschillende soorten wereldkaarten,  van abstract tot ontzettend gedetailleerd. Je kunt de wereldkaarten (net zoals ik) bestellen op plexiglas, maar ook op aluminium, h0ut, karton en canvas. Je kunt er voor kiezen om een ophangsysteem mee te bestellen.

Ik ben erg blij met dit vrolijke tafereel!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge