Review: L’ORÉAL PARADISE EXTATIC MASCARA

Nou jongens, dit is ‘em dan; de mascara waar vrijwel iedere beautyliefhebber het afgelopen jaar over heeft gehad. Deze mascara zou de beste drogisterij mascara ooit moeten zijn en ook nog eens een dupe zijn van de bekende Better Than Sex mascara van Too Faced. Toen ik vorige week een nieuwe opgestuurd kreeg, besloot ik er toch maar een artikel aan te wijden. 

Door de rosé gouden kartonnen verpakking valt de mascara gelijk op. L’Oréal verkoopt haar mascara’s normaal gesproken nooit in een kartonnen verpakking dus dit maakt ‘em al anders dan anders. De mascara belooft namelijk intens volume en lange wimpers én hij zou makkelijk aan te brengen zijn.

De huls van de mascara zelf is simpel, maar wel erg mooi. Ik hou wel van die kleuren. In Nederland heet deze mascara de Paradise Extatic Mascara, maar in de V.S noemen ze het de Lash Paradise Voluminous Mascara.

Het borsteltje is niet van plastic, maar heeft haartjes, en neemt vrij veel product op. En ik snap wel dat iedereen zo lyrisch is over deze mascara! Hij maakt mijn wimpers namelijk echt heel erg lang. Nou heb ik van mijzelf al redelijk lange wimpers, maar ik heb natuurlijk nog wel de juiste mascara nodig om dat goed uit te laten komen. Om het gewenste volume te krijgen heb ik twee laagjes mascara nodig, maar dat is gelukkig geen probleem met deze mascara. Kijk en oordeel zelf.

                                                     zonder mascara – met 1 laagje mascara – met 2 laagjes mascara

Ik vind het effect van de mascara erg mooi en hij is absoluut fijn in gebruik, maar ik ben niet omver geblazen. Een prima mascara hoor, de prijs/kwaliteit verhouding is goed!

De L’Oréal Paradise Extatic Mascara is te koop bij verschillende drogisterijen en Wehkamp voor €14,99.

*

Volg:

Comments

 1. 23 mei 2018 / 08:23

  Ik vind het effect heel erg mooi hoor! Vooral ook fijn dat je hem goed kunt opbouwen zonder dat je klontjes krijgt.

 2. 22 mei 2018 / 20:05

  Ouh ziet er een leuke mascara uit l’oreal heeft een van men favorite mascara’s

 3. 22 mei 2018 / 17:28

  Ik hoor hier zo veel positieve verhalen over, ben er nu wel echt benieuwd naar geworden. Op de foto ziet het effect er mooi uit!

 4. 22 mei 2018 / 11:01

  Mooie mascara, de verpakking zegt ook veel uiteraard. Ik ben heel blij met mijn eigen merk en wissel niet zo heel vaak.

 5. 22 mei 2018 / 10:28

  Een mooie verpakking, wel jammer dat hij niet zo goed is als beweerd wordt.

 6. 22 mei 2018 / 09:40

  Ik vind het ook niet wauw om eerlijk te zijn, voor zover ik er dan iets van ken. Ik heb er toch al betere gezien, vind ik

 7. 22 mei 2018 / 08:58

  Geeft inderdaad wel een mooi resultaat, maar mist nog wel wat.

 8. 21 mei 2018 / 10:23

  Jammer dat de mascara de hype dus niet waarmaakt eigenlijk! De prijs gaat nog vind ik.

 9. 20 mei 2018 / 15:21

  Mooi resultaat! Ik ben het wel met je eens, het is mooi, maar niet wauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge