Review | Organische haarverzorging van Tabitha James Kraan + winactie (2 x t.w.v. €75,-)

Eén van de dingen die ik zo leuk vind aan bloggen is het ontdekken van nieuwe producten en nieuwe merken. Ik kom in aanraking met merken waar ik voorheen nooit van gehoord had en mag vaak als één van de eersten nieuwe producten uitproberen. Super leuk natuurlijk! Onlangs ontving ik een mailtje of ik het merk Tabitha James Kraan wilde uitproberen. Een merk dat sinds kort ook in Nederland te koop is! En wat nog leuker is: via Instagram mag ik 2 fijne pakketten aan jullie weggeven. Lees gauw verder! 

Over Tabitha James Kraan

I was born into an “Organic” home, when organic just meant growing your own pesticide free vegetables and rearing livestock…..a big change from the 21st Century!

Van jongs af aan wist ik wat ik wilde worden: een haarkunstenaar. Vastbesloten om de beste te zijn, heb ik me volledig ondergedompeld in alles dat hierover te vinden was en heb ik trainingen gevolgd bij de grootste talenten van die tijd, met name Vidal Sassoon, om zoveel mogelijk te leren. In 1993 opende ik, op 23-jarige leeftijd en met een lening, mijn salon in de Cotswolds, die al snel een succes bleek. In 1999, toen ik zwanger was van mijn eerste kind, kreeg ik een ingeving. Na een gesprek met mijn verloskundige realiseerde ik me dat alles dat ik op mijn lichaam aanbracht, zoals chemische haarverf, voor 60% werd opgenomen door mijn lichaam en direct werd doorgegeven aan mijn ongeboren kind. Een shockmoment! Als ik mijn eigen lichaam en mijn baby hieraan blootstelde, dan vormde het gebruik van chemische producten ook voor mijn cliënten een gevaar. Ik besloot om het Tabitha James Kraan merk opnieuw uit te vinden en een complete metamorfose te geven, die aansloot op mijn nieuwe kijk op haarverzorging. 

Ik wilde de wereld laten zien hoe eenvoudig, effectief en fijn het is om een natuurlijk en biologisch leven te leiden. Een nieuwe fase in mijn carrière brak aan toen ik mijn volledig herontdekte en baanbrekende organische salon in de Cotswolds opende; de eerste in zijn soort. Ik verdiepte me steeds meer in het gebruik van biologische producten in mijn salon en merkte dat geen enkel product volledig voldeed aan mijn eisen. En dus nam ik de grote stap … Ik besloot mijn eigen producten te ontwikkelen!
High Performance Hair Organics ontstond na drie jaar intensieve samenwerking met mijn team van experts. Het resultaat? Een serie van de puurste, schoonste biologische haarproducten, die in volledige harmonie met het haar en de hoofdhuid werken en het haar terugbrengen naar haar natuurlijke schoonheid. Mijn producten zijn, door hun zeer hoge gehalte aan biologische ingrediënten, een absolute revolutie op de haarverzorgingsmarkt. Het is mijn missie om altijd de schoonst mogelijke opties voor haarverzorging te leveren, met professionele prestaties en heerlijke geuren. Mijn biologische en natuurlijke producten zullen je haar optimaal voeden en zijn niet schadelijk voor de planeet.

Hoewel ik misschien een echte ‘hair geek’ lijk, draait mijn leven natuurlijk niet alleen maar om haar. Als vrouw, moeder van twee prachtige jongens, fervent ruiter, eigenaar van twee zeer brutale mopshondjes (Artie & Ava ), zakenvrouw en een ‘hands-on’ organische kapper, ben ik altijd bezig. Maar niets komt op de tweede plaats in mijn leven; alles wat ik doe, doe ik met 100% passie en toewijding. Bron

Ik ontving de hair cleanser, 4 in 1 conditioner en de haarolie. Stuk voor stuk producten die alleen door de verpakking al een enorm gevoel van luxe uitstralen. Het zijn zonder twijfel enkele van de meest luxueuze haarproducten die ik ooit heb gebruikt. Ik was vooral erg benieuwd naar de hair cleanser, omdat dit iets heel anders schijnt te zijn dan gewone shampoo.

Hair Cleanser Golden Citrus

Laat ik het eerst over de geur hebben; die is heerlijk fris! Hij ruikt heel natuurlijk (en dit bedoel ik op de meest positieve manier mogelijk!). Je merkt gelijk dat er geen rare toevoegingen inzitten. Het is dus geen shampoo, dit product reinigt het haar zonder chemische middelen. De natuurlijke oliën en vetten worden niet verwijderd door het gebruik van dit product, maar ze blijven bestaan. Dit heb je ook nodig om je hoofdhuid te beschermen! De milde formule reinigt je haar en hoofdhuid en zorgt er ook voor dat het in balans blijft. Je kunt deze hair cleanser onder de douche gebruiken (in ieder geval op nat haar!). Je hebt best veel product nodig, ik gebruik zeker 7 pompjes per keer. Hoe dikker en langer je haar is, hoe meer product je nodig hebt. Ik was mijn haar meestal twee keer als ik douche, ik heb altijd het gevoel dat het na 2 keer wassen nét iets schoner is. Ik merk dat het de 2e keer meer schuimt.

4 in 1 Conditioner Golden Citrus

Deze geur is (uiteraard) hetzelfde als de hair cleanser; fris, citroenachtig en heel natuurlijk. Je kunt dit product op 4 manieren gebruiken; als een gewone conditioner, als voedende hoofdhuidcrème, als leave-in conditioner of als stylingproduct. Deze 4 in 1 conditioner beloofd het haar zacht te maken en te beschermen zonder opeenhoping van allerlei toevoegingen. Ik gebruik deze als gewone conditioner na het wassen van mijn haar en als leave in conditioner. In het laatste geval laat ik het een hele nacht lekker intrekken. Ik vind het echt een top product! Mijn haar voelt super zacht aan en geeft een mooie natuurlijke glans. Daarmee bedoel ik dat mijn haar echt glanst en dat het niet vettig oogt.

Scented Organic Hair Oil Amber Rose

Ik ben gek op haaroliën. Ik moet ook zeggen dat dit wel een product is dat ik ook echt nodig heb. Doordat mijn haar geverfd is, is het in de punten vrij droog. Door het gebruik van de juiste olie is daar niets meer van te zien. Ik zeg er bewust bij de juiste olie, want sommige oliën laten mijn haar juist heel vet lijken. Of het hangt er wat slierterig bij. Twee dingen die ik absoluut niet wil! Deze olie voedt direct bij het eerste gebruik en wordt makkelijk opgenomen in het haar. De geur is voor mij even wennen, ik hou normaal gesproken wat meer van een frisse geur. Deze is voor mij iets te bloemig! Maar kijk dan, hoe bijzonder is dit; er zit een kristal in! Hier kun je het verhaal daarachter vinden.  Je kunt deze hair oil gebruiken als een masker of als stylingproduct. Wil je het gebruiken als masker, laat het dan een paar minuten intrekken voor je je haar gaat wassen. Ik geef zelf de voorkeur aan het gebruik als stylingproduct, zo krijg ik die mooie glans waar ik het eerder over had.

Ik ben erg onder de indruk van deze producten van Tabitha James Kraan. Niet alleen door de werking van de producten, maar ook door de gehele uitstraling ervan. Tabitha James Kraan is een Brits merk, maar nu dus ook verkrijgbaar in Nederland.

Klik hier om direct naar de shop te gaan!

Op de website kun je nog meer achtergrond informatie vinden over de producten en de prijzen. Verzenden is gratis bij een bestelling vanaf €35,- en bestel je voor 16:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag al in huis!

WINACTIE! 

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik mag twee van jullie heel erg blij gaan maken met het Get Started Set t.w.v. maar liefst €75,-! De set bestaat uit de Scented Organic Hair Oil, Golden Citrus Hair Cleanser, Golden Citrus 4-in-1 Conditioner en de Dry Shampoo Compact. Je mag zelf kiezen of je de set wilt ontvangen voor fair hair of voor dark hair. 

Een belangrijke voorwaarde om mee te doen en kans te maken is door het account van Tabitha James Kraan te volgen op Instagram. Dat kan gemakkelijk door op deze link te klikken. Ik zou het ook leuk vinden als je mij zou gaan volgen op Instagram!

De winactie loopt twee weken en daarna neem ik contact op met de winnaars. Ik geef jouw gegevens dan door en zij zullen contact met je opnemen over de levering van het pakket.

VEEL SUCCES!

*

Volg:

Comments

 1. Saskia
  31 mei 2018 / 21:55

  Tijdens mijn zwangerschap kan mijn haar wel wat extra verzorging gebruiken voor fair hair!

  Ik loot graag mee!

 2. Patricia Bouthisma
  29 mei 2018 / 19:06

  Wow, wat een geweldige prijs. Ik ben heel enthousiast geworden door je review en zou het erg graag zelf willen proberen. Ik volg beide op insta (Patricia lubbertje)

 3. Saskia
  29 mei 2018 / 17:06

  Allereerst hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon Noud! Super leuk geboortekaartje ook met dat stukje songtekst! Wauw, hier worden ik en mijn haren onwijs enthousiast van! Ik ben al een tijdje geswitcht naar natuurlijke cosmetica, maar qua haarverzorging blijft het een uitdaging om goede producten te vinden. Mijn hoofdhuid en haar (uitval) hebben het zwaar te verduren (o.a. dubbele antibioticakuur 1 jaar), dus dit klinkt me echt als muziek in de oren! Ontzettend mooi om het gepassioneerde verhaal van Tabitha te lezen: geweldig mooie, duurzame, natuurlijke en proefdiervrije producten. Ja ik maak Dolgraag een Kansje op het dark hair pakket (@pombo13 op Instagram)! Super bedankt voor deze lieve Giveaway Laura en geniet volop van jullie kleine wondertje!

 4. amanda vd broek
  27 mei 2018 / 17:54

  leuk leuk leuk!!

  Ben gelijk allebei gaan volgen ;)
  @amanda_vd_broek_de_waal

  groetjes!!!

 5. Anneliese de Waal
  27 mei 2018 / 17:14

  Ik zou de producten graag op mijn haar uit willen proberen, ben erg benieuwd naar de producten.

 6. Yvonne
  26 mei 2018 / 16:04

  Klinkt erg goed! Lijken me heerlijke producten!
  Ik zou kiezen voor fair hair. :)
  Volg nu beide accounts op Instagram.

 7. SophiaG
  25 mei 2018 / 21:55

  Dit lijken me heerlijke producten. Ik doe graag mee.

 8. Tamara V
  25 mei 2018 / 20:46

  Wauw,dat lijken me fijne producten voor haar (mijn haar dus)
  Ik maak graag een kans want na de winterperiode snakt mijn lange bos echt naar een extra boost

 9. Anita
  25 mei 2018 / 15:38

  Dat lijkt mij fijn voor mijn haar

 10. sebastiaan troost
  24 mei 2018 / 21:07

  Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Succes en duimen..

  Renate R C Van Zijp Troost

  rijnzichtweg 128

  2341ag oegstgeest

 11. ilsiee prins
  24 mei 2018 / 07:43

  Zo dan, dat ziet er goed uit & klinkt veelbelovend voor mijn haar!
  Fantastisch dat je deze actie organiseert en ik maak enorm graag een kansje. Ik ben reuze benieuwd naar de ‘fair hair’.
  Ik volg je natuurlijk ook op youtube.
  Groetje Ilsiee

 12. Katja Hendriksen
  23 mei 2018 / 18:54

  Ik maak heel graag kans op Fair Hair :-)

 13. Fenny
  23 mei 2018 / 18:48

  Ik doe graag mee voor het Fair Hair pakket!!

  Ik Heb krullen, waar ik erg blij mee ben, maarrrrr krullen zijn ook droog & eigenwijs!!

  Daarom zou ik graag deze organische haarverzorging van Tabitha James Kraan winnen :3 :3 :3
  Ik ben er echt super benieuwd naar!!!

  Groetjes Fenny

 14. isa
  23 mei 2018 / 18:47

  Ik doe zeker mee wat leuk ik ben nieuwsgierig.

 15. sabine ypenga
  23 mei 2018 / 14:58

  Wat een leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van hair fair op mijn haar.

 16. Stephanie Smit
  23 mei 2018 / 14:11

  Wat een onwijs leuke actie! :)

  Ik heb na 3 operaties in 2 jaar tijd behoorlijk droog en stug haar gekregen :(. Pas zodra het haar vetter wordt gaat het wat beter zitten en ziet het er gezonder (lees: iets minder droog) uit. Ik heb al allerlei middeltjes geprobeerd, maskers en sprays, maar niets lijkt mijn haar echt te willen helpen, dus wellicht is dit wel het uitgelezen middel voor mijn haar dat mijn haar weer kan laten stralen en glanzen :).

  Ik ga in ieder geval zoooo onwijs hard duimen om het te mogen proberen! Uiteraard volg ik jullie beide op Insta :)!

 17. Renee Jansonius
  23 mei 2018 / 11:12

  Wat een leuke winactie!!

  Ik doe heeel graag mee voor het Fair hair pakket.

  Op Instagram ben ik Tabitha gaan volgen. Leuk!

  Groetjes,

  Renee

 18. melissa
  23 mei 2018 / 09:19

  Ik ben heel benieuwd en met mijn dunne uitvallende haar kan ik wel een oppepper gebruiken; ik volg beide IG-accounts. liefs melissa

 19. wilmsen anita
  23 mei 2018 / 09:03

  Ik doe graag mee voor Fair Hair

 20. S. wolfswinkel
  23 mei 2018 / 07:06

  Wat een mooie winactie, ik maak graag kans op deze heerlijke luxe haarproducten! Ik volg jou en Tabitha via Instagram (Truusje26).

 21. cobi
  22 mei 2018 / 09:42

  Wat leuk k doe graag meej

 22. Marlies van der Schoor
  21 mei 2018 / 12:58

  Ik maak graag kans op het het Get Started Set voor dark hair, ik volg jou en Tabita op Instagram met marliess0

 23. Anita H.
  21 mei 2018 / 01:10

  Ik ding heel graag mee (fair hair).

 24. 20 mei 2018 / 23:48

  Lijken me erg fijne producten in gebruik, de verpakkingen zien er ook mooi uit.

 25. 20 mei 2018 / 14:18

  Wat lijkt mij als een fijne product. De verpakking is ook leuk

 26. S. wolfswinkel
  20 mei 2018 / 12:42

  Wat een heerlijke producten lijken me dit, daar maak ik graag kans op! Ik volg jou en Tabitha via Instagram (Truusje26).

 27. Mariska
  20 mei 2018 / 12:21

  Dat lijkt me ontzettend leuk om te winnen en uit te proberen! Ik heb nogal lastig haar en misschien is dit de oplossing ervoor, zou graag de set voor fair hair willen. Ik volg jullie beide op Instagram onder de naam kusssmariska

 28. 20 mei 2018 / 09:36

  Dat lijken mij hele fijne producten! Ik doe graag mee aan fair hair. Ik heb ook mijn haren geverfd en merk dat mijn haar het niet zo leuk heeft gevonden. Heel droog en de borstel kan er amper doorheen.

 29. Jolijn
  19 mei 2018 / 21:18

  Klinkt goed, ik maak graag kans !

 30. Anja
  19 mei 2018 / 19:40

  Ik ben dol op organische producten en je hebt me met je review nieuwsgierig gemaakt. Ik volg via tipsvoorjou1 allebeide Instragram accounts.

 31. Daimy
  19 mei 2018 / 19:31

  Klinkt als een fantastisch merk en mooie producten! Ik doe graag mij voor fair hair!

 32. 19 mei 2018 / 16:59

  Wauw wat een mooie producten ! Het lijkt me heel gaaf om een starterspakket te winnen!

 33. Anita te Gussinklo
  19 mei 2018 / 16:54

  Ziet er goed uit. Ik doe graag mee voor de fair hair.
  Volg beide op Instagram.

 34. Marjolein
  19 mei 2018 / 15:57

  Leuk! Ik doe graag mee voor de dark hair set. Ik laat mijn verzorging sinds ik mama ben links liggen en het lijkt mij gaaf om weer eens wat meer aan mijn haar te doen. Wat glans erin kan ik goed gebruiken. Duimen maar!!!:)

 35. Marian B
  19 mei 2018 / 15:11

  Mijn haar kan wel wat aandacht gebruiken. Zou het graag eens proberen, ben benieuwd, dus ik loot graag mee.

 36. 19 mei 2018 / 14:24

  Lijken me enorm fijne producten om te testen! In de zomer is mijn haar altijd droger door de zon en ook doordat het geverfd is. Dit lijken me perfecte producten voor mijn haar, zeker nu ik richting het eind van mijn zwangerschap ga en ik merk dat mijn haar wel wat extra verzorging kan gebruiken.

 37. 19 mei 2018 / 11:57

  Ik ben met haar olie ook altijd bang voor een vettig uitzicht; Wat fijn dat het bij deze niet zo is!

 38. Lesley
  19 mei 2018 / 10:22

  Ja! Ik doe graag mee! Fijne en duidelijke review! Ben nog niet bekend met de producten van Tabitha James Kraan maar wil er heel graag kennis mee maken en ben er super benieuwd naar! De producten klinken natuurlijk en heerlijk! Volg jullie beide op Instagram (mijn Instagram-naam is: Lesleytamara), hoop en wacht geduldig af! #fingerscrossed Liefs!

 39. Marlous
  19 mei 2018 / 10:17

  Al een tijdje op zoek naar de juiste haarproducten omdat ik merk dat mijn hoofdhuid en haar niet goed meer reageert op de “gewone” drogisterij shampoo etc.
  Ik zou ze graag is uitproberen!! Fingers crossed

 40. 19 mei 2018 / 10:02

  wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Het lijkt me wel een keertje grappig zulke luxe haar producten

 41. 19 mei 2018 / 09:50

  klinkt erg leuk allemaal, maar ik ben best onhandig met Instagram en doe daar weinig mee

 42. 19 mei 2018 / 08:54

  Zo leuk en ik doe heel graag mee voor de producten voor fair hair ;-)

  Insta.: @chucky1012

  Xoxo

 43. 19 mei 2018 / 08:36

  Wat een gave producten! Die verpakkingen vind ik echt mooi! Ik doe graag mee met de winactie. Heb geen voorkeur voor een product :)

 44. Nicole
  19 mei 2018 / 08:33

  Wat gaaf! Al veel over gehoord maar nog niet gevonden. Zo leuk dat jij er over heb geschreven! Lijkt me heerlijk en fijn product. Ik zou graag voor dark gaan! Succes!

 45. Anouk
  19 mei 2018 / 08:20

  Ja, heel graag! Ben al een tijdje op naar een nieuw fijn haarproduct! (dark hair), dus zou helemaal super zijn!

 46. Jessica Postma
  19 mei 2018 / 07:16

  Graag doe ik mee aan de winactie (fair hair). Ik volg Tabitha op Instagram ☺

 47. Marijke horjus
  19 mei 2018 / 07:08

  Ik doe heel graag mee!bem erg benieuwd naar de producten fair hair

  Marijke Horjus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge